Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen C vitamint ajánlanátok...

Milyen C vitamint ajánlanátok ebben az influenzás időszakban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindennap megiszok egy egész citromlevét 2 dl vízben

Eddig bevált :-)

2009. okt. 16. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyümik mellett én a Béres C-vitaminját szedem. Eddig nem volt vele gondom. De amúgy mindegy szerintem. A lényeg hogy máshonnan is próbáld pótolni a vitamint.
2009. okt. 16. 10:16
 3/9 anonim válasza:
100%
Szerintem minimum 1000 mg-ot naponta. Én is így csinálok már 2-3 éve, és kopp-kopp, elkerül mindenféle nátha, és influenza is. Persze én multivitamint szedek és ebben van ez a C vitamin mennyiség. (Lenkei vitamin) Pedig régen nagyon beteges voltam! Saját tapasztalat :)
2009. okt. 16. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is a Béres félét(500 mg) tudom javasolni. Azt könnyű elfelezni. a rágótabletta olcsóbb, de nekem pl. gyomorsavat, hányingert csinál.
2009. okt. 16. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Mesterséges vitamin helyett inkább egyél sok gyümölcsöt( alma , banán, narancs, mandarin, kivi-ebben van egyébként a legtöbb C-vitamin, több mint a citromban. Igyál csipkebogyó teát( csak áztasd hideg vizben , nem szabad forralni). Én nem vagyok híve a mesterséges anyagoknak. Remélem elkerül a nátha. Jó baba várást! 24 km
2009. okt. 16. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Állítólag az infulenza ellen a legjobb védőoltás a D vitamin; persze a C vitamin is az immunrendszert erősíti.
2009. okt. 16. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a Lenkei féle 500 g-so c vitamin van itthon, inkább a párom szedi, néha én is beveszek belőle egyet egy nap. Én kérdeztem a dokimtól, hogy kell e, lehet e szedni pluszba, azt mondta, minek. Nem kell. A terhesvitaminban elég van, és tényleg én is inkább gyümölcsökből, zöldségekből próbálom pótolni.

Bár mostanában ki vagyok akadva ezeken a törökországi citromokon, amiket lehet kapni a nagyobb üzletekben. Semmi levük nincsen :o(

Amit még szeretek nagyon: sima citromfacsarón facsarok ki 3 db narancsot, abból kb. 3 dl narancslé lesz, vagy ami még finomabb: 1 narancs +2 grapefuit kifacsarva. Egy tízórai már meg is van belőle.

2009. okt. 16. 12:22
 8/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy manapság a termelők a haszon érdekében kizsákmányolják a termőföldet, génmódosított növények, plusz permetszerek, mesterséges cuccok és ezért nem marad már a gyümölcsben, zöldségben csak elhanyagolható mennyiségű vitamin. Sajnos vitaminkapszulák nélkül nem lehet megúszni. Végülis betegesen, súlyos egészségkárosodással, életminőságromlással igen....
2009. okt. 17. 04:53
 9/9 anonim ***** válasza:
A C-vitamin nem elég, bár jó kezdet. A gyümölcs lenne a legjobb, de hát, ahogy fentebb is írtátok - macerás. A homeopátiás szerek közül is van megelőzésre - az Aflubin, amit most reklámoznak pl. jó erre.
2010. febr. 12. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!