Lehet h babát várok?
Figyelt kérdés
Június 6.án jött meg a nemvárt és 11.éig tartott, 22.én pedig barnás folyásom volt ami tartott 25.éig.
Tegnap előtt este óta kicsit hányingerem van, meg folyton aludnék, 2 napja kv-t sem bírok inni, meg olyan illatokat érzek mit a körülöttem lévők nem pl a dinnye illatát a hűtőben..
Tesztelni még nem teszteltem..
2013. júl. 2. 11:00
1/5 anonim válasza:
Ha nem védekeztetek akkor nagy esélyel babár vársz.De egy teszt többet mond.
2/5 A kérdező kommentje:
január óta nem szedek gyógyszert és nem is védekezünk...
2013. júl. 2. 11:04
3/5 A kérdező kommentje:
de tesztelni még nem mertem, nem akarok csalódni h nem jön össze, 6-10 között kell megjönnie de megesik h néha késik a menzeszem
2013. júl. 2. 11:05
4/5 anonim válasza:
Még várj a teszteléssel, szerintem korai lenne még.Majd csak 10-e után tesztelj akkor biztosabb eredményt kapsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat :-)
Nagyon örülnék ha baba lenne :-)
2013. júl. 2. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!