Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néha elfelejtem, hogy babát...

Néha elfelejtem, hogy babát várok. Más is volt így ezzel?

Figyelt kérdés

Reggel korán kelek, megyek dolgozni már hatkor indulok, délután ötre haza érek, eszünk, főzök, pakolászok itthon, és este van. Néha egyszerűen nem jut eszembe a babóka egész nap, vagy csak késő este, amikor már fekszem az ágyban. Ezt ő is érzi? Nem azért feledkezem meg róla, mert nem szeretem, csak egyszerűen, még annyi teendőm van, mielőtt tp-re megyek, hogy csuda. Akkor felkapom a fejem, hogy hát te jó ég, itt a babád is, amikor rúg egyet-kettőt.

Volt más is ilyen helyzetben?

2013. ápr. 17. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
nem figyelhetsz mindig mindenre, ha megszületik, úgyis körülötte forog majd minden. Ha egyfolytában rá gondolná, akkor semmi mást nem tudnál csinálni...
2013. ápr. 17. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Amikor én is beletemetkeztem a dolgaimba sokszor nekem is "kiment" a fejemből h babát várok. Szerintem ez normális. :) Nem kell miatta aggódnod. A terhesség végén ne aggódj csak azon fog járni az eszed. Számolod vissza a napokat, nem férsz majd el a pocaktól és a wc-re menés is nehéz feladatnak bizonyul majd :D

2hós baba anyukája :)

2013. ápr. 17. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele pedig elég nagy már a hasam. Elfelejtem hogy ketten vagyunk, és sokszor óvatlan is vagyok. Mondjuk az én kislányom éjszaka és korán reggel mozgolódik, nappal szerintem elringatja az ugrálásom , így nem is figyelek fel rá. 22 h km
2013. ápr. 17. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Unokatesóm mondta, h ő a második gyerekével amikor Gyesen volt, annyira nyugis volt,h néha órákra is bele lehetett feledkezni a házimunkába, a gyerek ügyesen eljátszott magában. Szóval lehet h szülés után is előfordul majd veled:)
2013. ápr. 18. 07:53
 5/5 anonim ***** válasza:

A harmadikat várom, elég nagy a hasam, szinte folyton megfeledkezek róla. Gyesen vagyok, egész nap lótok futok, plusz napi 4 órát dolgozom itthon. Este mikor lefekszem, a baba mint az őrült, beindul. Szoktuk nevetni a férjemmel, hogy harmadik babaként bizony kevés figyelmet kap szegény, ajaj... mi lesz, ha megszületik, hogy fogja kivívni, hogy ráfigyeljünk?

jó babavárást neked!

2013. ápr. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!