Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol érdemes Budapesten 4D-s...

Hol érdemes Budapesten 4D-s babamozizni, ahol azért szakember ül a gépnél és meg is vizsgálja a babát?

Figyelt kérdés

Szóval örülnék egy olyannak, ahol azért kicsit alapsoabbak, nem csak a lágy zene és kész.

Szeretnék felvételt is kapni az eseményről... ti hol voltatok? Nektek melyik vált be? Úgy látom a választék az széles kb már mindenhol csinálnak ilyet, csak hát nem tudok dönteni. 24hkm

2013. ápr. 16. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia

Mi itt voltunk háromszor is, az újpestiben:

[link]

Nagyon korrektek, lehet kérni CD-t, DVD-t (15-20, adnak írásos szakvéleményt a babáról

2013. ápr. 16. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Na mégegyszer:

Szia

Mi itt voltunk háromszor is, az újpestiben:

[link]

Nagyon korrektek, lehet kérni CD-t, DVD-t (15-20 perces felvétel), fotót, adnak írásos szakvéleményt a babáról, megállapítják a méretei alapján várható születési dátumot, stb. Egészségpénztári kártyát elfogadnak, 9900-ért már kapsz DVD-t és leletet, 13000-ért pedig DVD, CD, fotó és lelet jár.

2013. ápr. 16. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem is 13ezer, hanem 11.800, csak mi több képet kérünk. :) De fent van minden a honlapon.
2013. ápr. 16. 12:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
4D Genesis. Nagyon kedvesek és alaposak voltak az ikreimnél, tovább is csinálták, mint a megadott idő, mert nem akarta magát mutatni az egyik babám. Kaptam csokit, mozoghattam, hogy a baba is aktívabb legyen. Szóval nem kapkodtak, pedig egy szombat délután voltunk, nem sokkal zárás elött. Budán van, de ha beírod a keresőbe, kiadja. Ja, és mástól is pozitív tapasztalatokat kaptam.
2013. ápr. 16. 12:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Még egy szavazat a 4D Genesisnek:)

Kétszer voltunk eddig, mind a kétszer nagyon alaposak voltak, ujjacskákat,lábujjakat számoltunk, belső szerveket vizsgáltunk, és csak ez után jött a móka-rész :)

Pluszpont, hogy mindkétszer tovább voltunk mi is, majndem egy teljes órás volt mindkét vizsgálat.

2013. ápr. 16. 12:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szia :)

még egy szavazat a 4D Genesisnek :)

és itt van még valami :)

[link]

mi jövő hét szombaton megyünk ide, kuponnal :)

23 hkm

2013. ápr. 16. 13:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

4D Genesis!

Már 2x voltunk a fiammal, most oda megyünk a kistesóval is. Szívből ajánlom, 14 hetesen voltunk és megyünk most is, megmondták a nemét, kaptunk leletet, majdnem egy órán át tartott a vizsgálat. Nagyon jók! Ráadásul az sem utolsó, hogy babakasszás kuponnal csak 7500 Ft.

12 hkm

2013. ápr. 16. 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
4D Genesis! Csodálatos élmény volt!:)
2013. ápr. 16. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt voltam a lányommal és nagyon meghitt és szép volt! Egy teljesen szakértő doki ült bent! Mindent megmutatott, mindent lemért, mindent elmondott!

Barátnőmének is ajánlottam, ők is oda mentem és ők is meg voltak elégedve vele

[link] 4d-ultrahang-akciok

2013. ápr. 16. 16:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2013. ápr. 16. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!