A nyíregyházi kórházban milyen szobák vannak? Mi a véleményetek róla? Az alapítványi mennyibe kerül?
Én 5 ágyas babás szobában voltam júliusban, mikor szültem.
Semmi különös nem volt a szobában, 5 ágy, mindegyikhez kis éjjeli szekrény, a bőröndöknek meg egy nagyobb több rekeszes szekrény. WC, zuhanyzó közös. Penészes nem volt a mosdó helyiség, de azért nem egy luxus:-)
Velünk volt a baba 24 órán át. Nekünk ez volt a legfontosabb. Akkor tettük cicire, amikor csak akartuk, akkor puszilgattam, öleltem meg amikor csak akartam stb.
Volt hogy még éjjel is csak csodáltam a picikét ahogy aludt:-))
Én is alapítványi szobában voltam,egy éve,amikor szültem.Az első este és az utolsó ott töltött estéd egy napnak számít,ez 10 ezer forint.Egyébként minden nap 10 ezer forint.
Mindennel felszerelt,ahogy az előttem írták.
Minden nap új ágyneműt húznak,az ebédet a szobádba hozzák.Gyümölcslevet,almát,joghurtot hoz a nővérke minden nap kétszer.Az ágy nagyon-nagyon kényelmes,legszívesebben hazahoztam volna. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!