Vannak itt nyíregyházi kismamák?
Szia! Én holnap leszek 16 hetes, január 15-re vagyok kiírva. Dr. Seres Andrea a fogadott orvosom. Pont ma gondoltam arra, hogy mivel már elmúltak a rosszul létek, és a hasam sem túl nagy, nem is érzem, hogy babát várok.
Első baba, még nem érzem a mozgását... De azt már tudjuk, hogy kisfiú lesz.
21:38 vagyok nekünk is kisfiú, már van egy 8 éves lányunk. Az én babóm is nagyon aktív, szinte egész nap ficereg.olyan sokat kinyomja magát szinte teljesen vizszintesen. Jóslóim szerintem még nincsennek. Ez az idő nagyon jó ránk, a hőséget nem nagyon bírtam.
22:38 legalább kezdő betűt írj, nagyon kiváncsi vagyok ki az.
első vagyok
Köszönöm szépen! A nagylányom 5 éves, a kisfiam pedig 3. Én pedig 30 vagyok. Személy szerint elégedett vagyok a szülészettel. Az egyik válaszoló jól írta, attól függ, kinek milyenek az igényei. Én mindhárommal babás szobában voltam. Az nagyon jó volt. Már-már otthonosan mozogtam ott. Nagyon jó volt, hogy végig mellettem volt a picur. Szinte egyfolytában aludt. Sokan mondják, hogy ott nem lehet pihenni, de 9 hónap várakozás és szülés után nem tudtam volna magára hagyni őket. Annyira vártam mindegyiket, hogy azzal nem értem volna be, ha csak 3 óránként látom egy fél órára. Amúgy igenis lehet pihenni. A mi szobánkban szinte minden baba csak aludt. Persze itt megint lehet mondani, hogy kinek mi az igénye.
Amúgy mindhárom sima szülés volt, amit hosszú szoptatás követett. Szerencsére tápszerre sose volt szükségünk. A pici lány is szopizik, meg már gyümiket kóstolgat. Még csak 5 és fél hónapos, de már kúszik. Nagyon mozgékony csajszi.
Arra a névre én is kíváncsi vagyok! Legalább a monogramot légyszi!
Mindenkinek további kellemes és problémamentes babavárást kívánok, a végén pedig gyors és lehetőleg könnyű szülést!
sziasztok, hagy ne írjam le, de szerintem ha figyelmesen olvassátok amit írtam, elmondja kiről is szól:
"nem írom le a nevet kedves kérdező talán rájössz magadtól is!!! " (akkor szerintetek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!