Volt-e valaki a nyíregyházi kórházban alapítványi szobában? Hogy érezted ott magad (tapasztalatok)?
Szia!
Én az első két babámmal alapítványi szobában voltam ( 1. 6E/éjszaka, 2. 10E/éjszaka) és most a harmadikkal is oda szeretnék menni. Én negatívumnak csak az árát tudnám felhozni. Itt külön fürdő, wc van. Mikró, hűtő (tv, bár ez nem létkérdés). A gyerekeim és a nagyon közeli hozzátartozók bejöhetnek a szobába. Nem kell kimenni a folyosóra, a gyereket nem hurcigálják ki. Elvileg van külön nővér a szobához, de én ezt nagyon nem vettem észre. Ha szereted a társaságot, talán jobb a másik szoba. Én jobban örültem, hogy egyedül vagyok. Nem kell takargatni magad, nem kell alkalmazkodni másokhoz. De nem vagyunk egyformák, én nem igénylem annyira idegenek társaságát. Én igazából a csecsemős nővérektől nem voltam elájulva, nem igazán segítőkészek ( tisztelet a kívételnek, találkoztam 1-2 nagyon aranyossal is!).
Ha vmi még érdekel szívesen válaszolok!
37 hetes
Szia!
Én alapítványi szobában voltam, és nekem jó volt, nem zavartak a más látogatói, és az enyémek sokáig ott tudtak lenni. Külön wc, zuhanyzó, ami higénikusabb, hűtő, mikró. Nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!