Nyíregyházi kismamik mik a szülés utáni tapasztalatok? Mi történik a viziteken, mennyi ideig kell bent lenni a szülés után, ha minden rendben van? 34+6 hetes km
nekem volt fogadott dokim, a viziteken Ő vizsgált, nem az éppen vizsgáló doki aki járja végig a szobákat....
nekem a kisfiunk besárgult, kedden szültem és vasárnap engedtek haza.
Barátnőm szerda reggel szült és szombat reggel ment haza. Baba-mama szobában voltam, pihenni nem tudtam, összesen aludtam vagy 6 órát.... de megérte...
idén szülök novemberben. Tavaly szültem májusban. Most is kisfiú lesz.
Neked? Van orvosod? kicsoda?
Szia! Nekem is volt fogadott orvosom, ő vizsgált, de volt, hogy a vizitelő doki is megnyomkodta a hasam:(
Én nem babás szobában voltam, 3 óránként hozták szopizni a piciket.
Szombat reggel szültem 6-kor és kedd dél körül már mehettünk is haza, minden rendben volt.
Viszont egyik szobatársam ugyanazon a nap de. 10-kor szült, őt nem engedték haza, csak ha de. 8-ig megszült volna. Legalábbis ezt mondták neki a csecsemősök, mert együtt mentünk feliratkozni hazamenetelre. Azt is mondták neki, hogy nem fejlődött jól a születési súlyához képest sokat fogyott. Az én kislányom szépen hízásnak indult az utolsó 2 nap.
Könnyű szülést neked!!
első vagyok: köszi a gratulálást :))
neked is gratulálok a picihez, könnyű szülést neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!