Mennyi idő után tudtatok teherbe esni? Magas vashiánnyal lett valaki babás? Vagy rosszabb (nem vészes) laborlelettel? Mi volt az?
Az érdekel igazából,hogy ha hónapokig nem sikerült közületek valakinek teherbe esnie,akkor később mégis hogyan sikerült?
Bocsi,hogy itt kérdezem,de szeretnénk a párommal NAGYON babát,és ez már ugye a terhesség topic...
Köszönöm a válaszokat!
Hogy kell nem rá görcsölni?
Mi tavasz óta szeretnénk,de hiába:(
Egyszerűen nem gondolni rá?
Közel 40 éves vagyok, a férjem 42. Most várjuk első babánkat.
Kb. 9 hónap próbálkozás után elmentünk egy meddőségi központba (fiatalabbakat 1 év után fogadnak). Akkor már 2 hónapja munkatársak, barátok javaslatára Forever termékeket fogyasztottunk.
Az első vizsgálatok nagy meglepetést okoztak. Messze jobb fizikai állapotban vagyunk, mint a nálunk 10 évvel fiatalabbak. (Megjegyezném, hogy tizenéves korom óta folyton vashiányos voltam.)
A következő vizsgálatra vittük a pozitiv tesztet.
Nem vagyok termék forgalmazó, de szívesen segítek, ha szeretnéd kipróbálni. Úgy gondolom, hogy megéri.
És még egy fontos dolog: lazítsatok! Stressz, hajszoltság, kimerültség okai lehetnek a "várakoztatásnak".
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!