Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama akinek...

Atina1983 kérdése:

Van olyan kismama akinek ágyban kell feküdnie? Hány hetes?

Figyelt kérdés

#terhesség #Veszélyeztetet
2013. jún. 30. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy 23 éves nőt aki 13 hét körül van neki még nem kell ágyban feküdnie, de olyan 4-5hónaposan már el kellhet. Ő nyílt gerinccel született, sajnos elég rossz neki és mondták az orvosok hogy valószínű szülésig feküdnie kell, és lehetséges hogy kórházba kell majd befeküdnie mert elég súlyos lehet.
2013. jún. 30. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:

10 hetes vagyok, kb. 1 hete szigorú ágynyugalmat rendelt a doki, barnázás, vérezgetés miatt.

Mindenki vigasztal, hogy ez nem tart sokáig, a második trimeszterig kell kibírnom... Remélem is, mert nagyon unom.

2013. jún. 30. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is fekszem, 5 hetes vagyok. De csak ha barnázom vagy ha fáj a hasam. A többi idôt pedig kiméletesen élem.
2013. jún. 30. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 24 hetesen begörcsöltem, barnáztam, egy hét kórház jött, most már itthon vagyok, de továbbra is sokat kell pihennem...szerintem min. 32. hétig.
2013. jún. 30. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
En a 8-tol fekudtem a 16-ig hematoma miatt. Utana pedig plusz egy het amniocintezis miatt. Nagyon gaz volt, de mar mult ido, alig emlekszem ra. Tenyleg elmulik., bar akkor halal volt. Total bedepiztem. Most vagyok a 35. hetben.
2013. jún. 30. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Én 25 hetes vok és szigorúan kell feküdnöm mert nyílik a méhszájam az orvos azt mondta 36 hétig kell feküdnöm 14 hetes kortól fekszem nehezen viselem...valószínűleg kórházba kell töltenem az utolsó trimesztert...
2013. júl. 1. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
kedves kérdező)Mennyire nyílik a méhszájad?
2013. júl. 1. 11:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Már a középső méhszájam is nyitva van.
2013. júl. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!