Atina1983 kérdése:
Van olyan kismama akinek ágyban kell feküdnie? Hány hetes?
Figyelt kérdés
#terhesség #Veszélyeztetet
2013. jún. 30. 15:51
1/8 anonim válasza:
Én ismerek egy 23 éves nőt aki 13 hét körül van neki még nem kell ágyban feküdnie, de olyan 4-5hónaposan már el kellhet. Ő nyílt gerinccel született, sajnos elég rossz neki és mondták az orvosok hogy valószínű szülésig feküdnie kell, és lehetséges hogy kórházba kell majd befeküdnie mert elég súlyos lehet.
2/8 anonim válasza:
10 hetes vagyok, kb. 1 hete szigorú ágynyugalmat rendelt a doki, barnázás, vérezgetés miatt.
Mindenki vigasztal, hogy ez nem tart sokáig, a második trimeszterig kell kibírnom... Remélem is, mert nagyon unom.
3/8 anonim válasza:
Én is fekszem, 5 hetes vagyok. De csak ha barnázom vagy ha fáj a hasam. A többi idôt pedig kiméletesen élem.
4/8 anonim válasza:
Én 24 hetesen begörcsöltem, barnáztam, egy hét kórház jött, most már itthon vagyok, de továbbra is sokat kell pihennem...szerintem min. 32. hétig.
5/8 anonim válasza:
En a 8-tol fekudtem a 16-ig hematoma miatt. Utana pedig plusz egy het amniocintezis miatt. Nagyon gaz volt, de mar mult ido, alig emlekszem ra. Tenyleg elmulik., bar akkor halal volt. Total bedepiztem. Most vagyok a 35. hetben.
6/8 A kérdező kommentje:
Én 25 hetes vok és szigorúan kell feküdnöm mert nyílik a méhszájam az orvos azt mondta 36 hétig kell feküdnöm 14 hetes kortól fekszem nehezen viselem...valószínűleg kórházba kell töltenem az utolsó trimesztert...
2013. júl. 1. 10:00
7/8 anonim válasza:
kedves kérdező)Mennyire nyílik a méhszájad?
8/8 A kérdező kommentje:
Már a középső méhszájam is nyitva van.
2013. júl. 1. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!