Van itt olyan kismama, akinek a 30. ik hét környékén kinyilt a külsö méhszáj? Annak feküdnie kellett, vagy csak kiméletben lenni?
Nálunk akinek kinyílik a méhszája,azt a 35. hétig nem engedik ki a kórházból!
Engem is csak azért engedtek ki 5 nap után mert nekem csak teljesen elvékonyodott!Mondjuk nekem fájásaim voltak 31 hetesen de gyorsan beértünk a kórházba!Utána szigorú fekvés volt,így két hét múlva volt kontroll,akkor már nyitva volt a belső méhszájam,mostmár azt csinálhatok amit akarok,mert már 3 kg a bébi,nincs veszély ha kibújik!
Viszont én akkor nem bírtam állni,annyira szúrkált odabent!Féltem h újra beindul!
már 37 hetes és még egyben!!!!
24 hetes voltam a második babánkkal, mikor egy ujjnyira kinyílt a külső méhszáj. Doki salbutamol nevű gyógyszert írt fel, szigorúan 4 óránként/szem szedéssel és 6*4 MagneB6-ot. Azt mondta egyenlőre otthon feküdjek, semmiért nem kelhettem fel, csakis a mosdóba. Nem végezhettem házimunkát, nem főzhettem, szó szerint semmit. A következő vizsgálaton nem romlott a helyzet, ezért továbbra is maradhattam otthon. A férjemnek kemény időszak volt, de végül túl is hordtam 5 nappal és egy 4300 g-mos babát szültem!
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!