Van olyan kismama akinek korábban született a babaája? Hány hétre? Bekellett fekünötök a kórházba? Köszönőm
35. vagy 36. héten született a fiam, nem volt egyetértés, 4 napot volt inkubátorban, biztonsági okokból, de majdnem végigérte.Ma 8 éves és semmi baja, egészséges, mint a makk, de úgy gondolom, kicsinek sem volt semmi kára a korábban születésből, max. többször volt felső légúti megbetegedése, azt meg már kinőtte.
Nem kellett befeküdnöm, mivel egyszer csak elfolyt a vizem, így aztán nem voltunk rá felkészülve, hogy hamarabb fog megindulni.
37. héten szültem egészséges kislányom, normál súllyal, 9/10 apgar értékkel.
Én voltam bent egy hetet a 35. hét körül toxéma gyanúval, de ez csak elővigyázatosság volt, mindent rendben találtak szerencsére! A koraszülésnek valószínűleg a lepényem volt az oka, mert már nagyon elmeszesedett, pedig nem voltam dohányos környezetben egy másodpercet sem.
Szia nekem 27 hétre született a fiam be nem kellett feküdnöm előtte mert sűrgősségi császárral született mivel teljesen elfolyt a magzatvìz :( .
De a jó hír,hogy jól van és teljesen egészséges itt szuszog a kiságyban :D .
26. héten befektettek a kórházba, mert elkezdett nyílni a méhszájam. Antibiotikumokat kaptam, meg tüdőérlelőt, hogy ha megindulna a szülés, a baba felkészült legyen. De nem történt semmi, így hazakönyörögtem magam.
34+3 naposan született a kisfiam, egy hétig volt inkubárotban, még egy hétig a koraszülött osztály hízlaldájában, aztán hazavihettem. Szerencsére makk egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!