25+2 hetes kismama vagyok. Egy hosszabb séta árthat szerintetek?
Figyelt kérdés
A 19 hetes UH-n kiderült, hogy mellső falon mélyen tapadó lepényem van. Emiatt 24 hetesen együttlét után 1 csepp vérzésem volt ( tényleg kevés ) és elmentem vele a dokihoz, aki mondta, hogy mostantól a 29. hétig nem élhetünk házas életet. Na most, nem is tudtam, hogy bajt jelent a mellső falon tapadó mélyen fekvő lepény, senki nem mondta, hogy ez bajt jelenthet ( sem a védőnő, sem az orvos ) csak akkor, amikor ez az eset megtörtént. A lényegre térve, szerintetek egy hosszabb séta árthat a babának? Csak az együttlétet tiltotta meg, de azért én kíváncsi lennék mi a véleményetek róla.2013. jún. 28. 11:10
1/6 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt az első terhességemnél, bár én nem véreztem. De ahogy nőtt a pocak, a lepény is feljebb csúszott. Én bicajoztam és nagyokat sétáltam, nem volt gond! De kérdezz rá a dokidnál vagy a védőnőnél.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a sétának semmi köze nincs hozzá, ha csak nem a Mátrát akarod megmászni! :D
Együttlét azért más! Sétálj nyugodtan! Lassan és kényelmesen!
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöööm :) !
A fenébe.. akkor a Mátrát kihúzom :D .. pedig tervbe volt.. :DD ... :)
2013. jún. 28. 13:14
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok! Igaz nincs mélyen a méhlepény, de első fali és én napi 2X 3 órát sétálok a lányommal!
21 hetes a pocaklakó
5/6 anonim válasza:
MEnnyire hosszú? 25 km? Azt nem kéne. De 1-2 óra teljesen oké.
Én 7 hetesen véreztem kicsit, engem is letiltottak a szexről, már nagyon rosszul viselem. Remélem, nem lesz tilos a 29. hétig. :(
6/6 A kérdező kommentje:
igen, egy-két órára gondoltam én is, de már "túl vagyok" rajta, és még jól is esett!!
Nekem azért kell a 29. hétig mert ugye nekem akkor lesz a következő UH!
2013. júl. 3. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!