Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy irigyellek titeket. én...

Úgy irigyellek titeket. én már sose fogok ebbe a kategóriába 'tartozni'?

Figyelt kérdés
Nem akar jönni a baba,tudom pár hónap nem sok,de nekem egy örökkévalóság,és minden mensikor egyre jobban elkeseredek.a terhesség rovatot olvasom,de olyan rossz kívülállónak lenni.én is szeretném,ha valaki lerugdalná végre bellülről a vesémet.úgy irigyellek benneteket.
2013. jún. 30. 14:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én az utsóval értek egyet. Mi is 7 évet vártunk. Nagyon küzdelmes hét év volt. Már szinte mindenen túl vagyunk, amin csak lehet. Sosem adtuk fel. Szeretjük egymást, és most közeleg a csoda. Útban van! Több, mint 15 hete. :D

Nagyon boldogok vagyunk, és hiszem, hogy ti is lesztek még boldog babvárók.

A hitet, reményt soha ne adjátok fel. Szeressétek egymást, tartsatok ki.

Nem könnyű, de nem lehetetlen!

Sok sikert, és mielőbbi babásodást kívánok!

2013. jún. 30. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el és soha ne mondd,hogy soha! Tudom nem könnyű,én is így voltam!3 év után tavaly januárban üres petezsák!:( Nem sikerült! Júniusban terhesség! Júliusban műtét,méhen kívül volt! Feladtam,nem görcsöltem rá!27 hetes kismama vagyok! Neked is eljön a nagy nap,hidd el! Sok szerencsét!
2013. júl. 1. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!