Úgy irigyellek titeket. én már sose fogok ebbe a kategóriába 'tartozni'?
Figyelt kérdés
Nem akar jönni a baba,tudom pár hónap nem sok,de nekem egy örökkévalóság,és minden mensikor egyre jobban elkeseredek.a terhesség rovatot olvasom,de olyan rossz kívülállónak lenni.én is szeretném,ha valaki lerugdalná végre bellülről a vesémet.úgy irigyellek benneteket.2013. jún. 30. 14:16
11/12 anonim válasza:
Én az utsóval értek egyet. Mi is 7 évet vártunk. Nagyon küzdelmes hét év volt. Már szinte mindenen túl vagyunk, amin csak lehet. Sosem adtuk fel. Szeretjük egymást, és most közeleg a csoda. Útban van! Több, mint 15 hete. :D
Nagyon boldogok vagyunk, és hiszem, hogy ti is lesztek még boldog babvárók.
A hitet, reményt soha ne adjátok fel. Szeressétek egymást, tartsatok ki.
Nem könnyű, de nem lehetetlen!
Sok sikert, és mielőbbi babásodást kívánok!
12/12 anonim válasza:
Ne keseredj el és soha ne mondd,hogy soha! Tudom nem könnyű,én is így voltam!3 év után tavaly januárban üres petezsák!:( Nem sikerült! Júniusban terhesség! Júliusban műtét,méhen kívül volt! Feladtam,nem görcsöltem rá!27 hetes kismama vagyok! Neked is eljön a nagy nap,hidd el! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!