Úgy irigyellek titeket. én már sose fogok ebbe a kategóriába 'tartozni'?
Figyelt kérdés
Nem akar jönni a baba,tudom pár hónap nem sok,de nekem egy örökkévalóság,és minden mensikor egyre jobban elkeseredek.a terhesség rovatot olvasom,de olyan rossz kívülállónak lenni.én is szeretném,ha valaki lerugdalná végre bellülről a vesémet.úgy irigyellek benneteket.2013. jún. 30. 14:16
1/12 anonim válasza:
Sose mond, hogy sose. Nyugi, ami késik...nem jön időbe! Azt is mondhatnám: jó munkához idő kell! Bő 3 évet vártunk mi is a gólyára :) Most gyönyörű, értelmes másféléves fiunk van!
2/12 anonim válasza:
Ne keseredj el, főleg, hogy még csak pár hónapja próbálkoztok :) mi 4 évet vártunk az elsőre, mára már 20 hónapos nagy csaj :) nem szabad feladni, egyszer csak pozi lesz az a teszt....mi is így voltunk :)
3/12 anonim válasza:
Ne keseredj el. Nekem 4 lett, és én pl. a helyedbe kihasználnám, hogy szabad vagy, pihiznék, utaznék...
4/12 anonim válasza:
Ne add fel ilyen könnyen! (bár nekünk kezeléssel sikerült, de már feladtam, nem görcsöltem rá, csak 'szerettük' egymást) Amíg az orvos azt nem mondja, hogy nem lehet gyerkőcötök, addig ne legyél ilyen negatív. Lazíts picit, próbáld meg a gondolataidat más irányba terelni, mert ha nagyon rágörcsölsz, az sem jó! Drukk!!
5/12 anonim válasza:
5 év várakozás és próbálkozás után mentünk orvoshoz, párommal nem volt gond nekem viszont nem lehetett gyerekem a doki megállapítása alapján, ekkor elhatároztuk hogy örökbefogadunk, de késett a menzeszem akkor másnap teszteltem egyet és azt hittem megint negatív lesz, de nem így volt pozitív volt a teszt nem akartam hinni a szememnek akkor bejelentkeztem a dokimhoz azt mondta hogy lehetetlen hogy pozi a teszt, elvittem magammal megvizsgált és minden oké volt szabályos petezsák és már volt szívhang is, a lányom 2 éves, most 18 hetes terhes vagyok :D
6/12 kabymaci válasza:
Ne aggodj nekunk is majdnem 2 év kellett és összejött mikor nem is vártuk :) eljezdtük a lagzinkat intézni és lám össze jott.probalj nem ragorcsolni es hatha sikerulni fog. Kitartást.
7/12 anonim válasza:
Neaggódj! Én is úgy voltam a lányommal, azt hiszt hittem, hogy soha nem lesz gyermekünk, de aztán begörcsöltem és kiderült hogy 3 hónapos terhes vagyok.
Eljön majd annak is az ideje, mikor majd te is elmondhatod, hogy milyen érzés.
8/12 anonim válasza:
Az elsőre mi is másfél évet vártunk, de nem akartuk görcsösen, csak megadtuk a lehetőséget neki :-) Azt ajánlom én is, ne ez körül forogjanak egyfolytában a gondolataid és meglátod, sikerülni fog :-)
9/12 anonim válasza:
Mennyi az a pár hónap? 1 év után azért már vizsgáltassátok ki magatokat.
10/12 anonim válasza:
Szia! Tudom, nem vigasztal, de mi a férjemmel először 5 után tudtunk összehozni egy babát, akit 2 hét után el is vesztettünk. Most 7 év próbálkozásnál tartunk és 23. hetes terhes vagyok. :)
Légy türelmes, szeresd a párod és fogadd el, hogy akkor jön a baba, amikor itt az idő! Én azt mondom, hogy most látta elérkezettnek az Úr az időt, hogy megajándékozzon minket egy babával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!