Ki hogy van/áll a terhesség alatti sex-el? Hogy viseli a párotok ha ti pl. nem akarjátok? 30hkm
Figyelt kérdés
30.hetembe járok és én nem kívánom a sexet,ha van is akkor se jó mert befeszül,bekeményszik a hasam és a gyerek is mocorog.A párom tudom hogy nagyon szeret de néha kiborít hogy miért nem tudunk ÚGY sexelni mint rég(ő durvábban szereti és én is úgy szerettem)de most nem lehet!Ja és ami nagyon durva hogy annyira finnyás lettem hogy még sokszor mást se tudok neki nyújtani mert rámjön a hányinger!!! Ezt meg kell értenie! De úgy látszik hogy néha nem megy neki és húzza az orrát! Nagyon sajnálom szegényt de mit csináljak vele????2013. jún. 29. 15:10
11/11 anonim 

válasza:

En sem igazan kivanom a sexet miota terhes vagyok. A parom es en is kicsit vadabbul szeretjuk es ez most nem megy, foleg hogy sokszor fajnak az inszalagjaim az alhasam korul es szaraz is maradok. O meg kivanja de aztan bestresszeli magat, hogy fajdalmat vagy serulest okoz nekem, vagy ha maskepp akarok segiteni rajta akkor attol tart, hogy elfaradok vagy nekem kenyelmetlen stb szoval sehogy se jo mar es en is sajnalom ot. Szerencsere nagyon megerto. 27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!