Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális értékek?

Normális értékek?

Figyelt kérdés

Aggódom, mert a petezsák egy hét alatt nem nőtt semmit 13mm, az embrió viszont igen (crl 6mm) és pulzál a szív is.

Lehet ebből valami baj vagy normális lehet ez ilyenkor? Jàrt màr valaki így?

Az orvos a 7. hétre saccol, én viszont biztos vagyok, hogy 6hét 1 nap telt el az együttlét óta.

2013. jún. 28. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd, na valami gondfa utaló jel lenne, az orvos mondaná.

1 hét...az az embriónak ( inkább magzat, jobban szeretem ezt a szót):))) nagy változás ilyenkor, napról napra növekszeNek.

Van szívhang, növöget, ne aggódj. Amúgy mepg a mêrést is simán elnézhetik:))

27hkm

2013. jún. 28. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Az orvos nem az együtléttől számolja, hanem az utolsó menstruáció első napjától.
2013. jún. 28. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:

1#

Igen tudom,hogy nem ezen kéne aggódnom, csak nem probléma mentes ez az egész, de köszi a bíztató szavakat :-)

2#

Igen ezt tudom :-)

Csak a dátum bizonytalan, ezért múlt héten mikor màr volt szívműködés akkor mondta a doki, hogy na akkortól 6hetes.

2013. jún. 28. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!