Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy van/áll a terhesség...

Ki hogy van/áll a terhesség alatti sex-el? Hogy viseli a párotok ha ti pl. nem akarjátok? 30hkm

Figyelt kérdés
30.hetembe járok és én nem kívánom a sexet,ha van is akkor se jó mert befeszül,bekeményszik a hasam és a gyerek is mocorog.A párom tudom hogy nagyon szeret de néha kiborít hogy miért nem tudunk ÚGY sexelni mint rég(ő durvábban szereti és én is úgy szerettem)de most nem lehet!Ja és ami nagyon durva hogy annyira finnyás lettem hogy még sokszor mást se tudok neki nyújtani mert rámjön a hányinger!!! Ezt meg kell értenie! De úgy látszik hogy néha nem megy neki és húzza az orrát! Nagyon sajnálom szegényt de mit csináljak vele????
2013. jún. 29. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért nem kell sajnálni annyira. Megérthetné, hogy most ez egy állapot amiben benne vagy, csak ideiglenes. Kibírhatná, hogy nem szexeltek annyiszor és akkor is a te kedved szerint. Ez így normális szerintem. Az hogy húzza az orrát, meg az ő hülyesége. A kisbabátok van a hasadban, te meg rosszul vagy, nem értem mit drámázik. Pedig a kérdésedből az is kiderül, hogy odaadó vagy így is. Szerintem értékelnie kéne a jó dolgát.
2013. jún. 29. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Túléli. Én a terhesség alatt egyáltalán nem kívántam a szexet. Persze azért kielégítettem a páromat, de meg lettem volna nélküle. Szoptatás alatt ugyanez a helyzet, bár ha már benne vagyunk, akkor élvezem, csak nekiállni nehéz. Jó tanács: a szex kell a férfiaknak, attól érzik magukat férfinak. Amennyire tudod add meg neki, amit kér, mert a szex hiánya sajnos már sok kapcsolatot hazavágott.
2013. jún. 29. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:

olyan nincs

terhesen a napi 3x volt elegendő nekem :-)

szal én meg ezzel borítottam ki h még szülés előtti nap is rámásztam

szerintem kimondottan örült h 4 hétig békán hagytam szülés után :-)

2013. jún. 29. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem 4 hete eltiltott a doki, és elég rosszul viselem. Remélem, jövő héten felodja a tilalmat, mert megőrülök. Gondolom, a férjem is. 11 h
2013. jún. 29. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Mi nem szexelünk, mióta babát várok!Már két babát elvesztettünk, nem kockáztatunk!Bár a doki csak az első 12 hétbe tiltotta meg, mi végig tartjuk magunkat!Férjem 100%ig megértő ebben, és egyetért!Én neki megteszem ami jól esik neki, és ennyi!Most a babánk az első!

29hkm

2013. jún. 29. 16:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Én még csak a 9.hétben vagyok de nem igazán vágyom rá. Nem is hiányzik de a férjem kissé durcás ha el utasítom.Nálunk az a baj,hogy eddig is sokat szexelt volna meg kívánt de mióta terhes vagyok jobban. És ez csak fokozódni fog ahogy nő a hasam.
2013. jún. 29. 16:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajna ezt meg kell értenie, akkor húzza csak az orrát. Azért nem írom, hogy beszélj vele, mert gondolom már momdtad neki, és nem mellesleg apuka, szóval mérlegelje a helyzet fontosságát.

Itt most Te és a babád az első.

16-17 hetesen majd megőrültem, hogy szexelhessek. Kb a 23.héten sikerült megértenie, hogy nem lesz semmi baj a gyenge szextől.

Most vagyok 27 hetes, de mára már egy kicsit sem kívánom, mámint a szitut igen, de ahogy odakerül a sor...már nem kell:))

Teljesen jól viseli:)

2013. jún. 29. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:
En is ugy vagyok mint az 5.os valaszolo,szinten 2 babat elvesztettunk,bar nekunk senki nem mondta hogy tiltott(kulfoldon elunk) de mi akkor se kockaztatunk.Mindketten nehezen viseljuk,de ez van.Ot idokozonkent kielegitem.Viszont nekem is sokszor hanyingerem van tole..:/ De olyankor marad a kez...32hkm
2013. jún. 29. 16:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen lányok a válaszokat!Tudom hogy tolerálnia kène de mègis èn èrzem magam rosszul miatta!Ja ès amit mèg nem irtam oda hogy amugy èn nem zárkòzom el teljesen a sextől ám,csak mindig azt mondom hogy òvatosan,de neki úgy nem felel meg!Ja ès a cicijeimmel se ugy bánik hogy az kellemes nekem.Na de mindegy,köszike a válaszokat.
2013. jún. 29. 17:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Hasonlóképp.Nem is igazán kívánom csak nagyon ritkán,nagyon szűk lett a hüvelyem és alig tágul,bár nem is igazán izgat a párom,szóval még fáj is.Néha nagyon nem akarom,de mivel az orálistól öklendezem,belemegyek,hogy ne szenvedjen.Kicsit rosszul is esik,mert önző néha.
2013. jún. 29. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!