Volt akinek kisebb volt a baba terhesség elején uh szerint és 12. hestes uhra behozta?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 17:42
11/17 anonim válasza:
Szia. Nekem a kislányom 8hetesen 6 hetesnek mutatta magát, aztán a 12.héten már 14 hetesek lettünk :) 35.héten azt mondták, nagyon nagyon pici....nincs meg kg- ra sem, hosszra sem...másnap meg indult a szülés.....3330gr, 53 cm... :):):)
12/17 A kérdező kommentje:
olyan jó ilyeneket olvasni :) köszi hogy írtál!
2013. jún. 29. 08:20
13/17 anonim válasza:
Én sajnos végig így voltam 19 hetesen, az uh-n csak17 hetet mutatot, de ez végig megvolt a 35 hétig, aztán 37 hetesen má csak 33+2 volt, szóval nekem visszafelé fejlődött :(
De remélem, hogy neked más lesz mint nekem volt :) sok sikert hozzá
14/17 A kérdező kommentje:
sajnálom :( én még nem is hallottam ilyet h visszafelé fejlődött :( nálunk hála minden ok :)
2013. júl. 2. 16:01
15/17 anonim válasza:
Örülök neki! Remélem, hogy ez így is marad nektek, szurkolok :)
Remélem, hogy most ennél a terhességemnél nem lesz ilyen problémák, és normál súlyú baba lesz :)
Még egyszer gratulálok nektek, és sok egészséget :)
16/17 A kérdező kommentje:
köszi :) én is szurkolok nektek h minden rendben legyen veletek! Boldog Babavárást! :)
2013. júl. 3. 08:34
17/17 A kérdező kommentje:
A babám olyanannyira behozta h nagyobb is 1 nappal Uh szerint :) valószínű anno mérték el. minden rendben volt a 12hetes uh-n.
2013. júl. 4. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!