Valóban "hanyagolni kell" a mellet szex közben?
Szia!
Igen én is úgy hallottam, hogy nem szabad a mellett masszírozni terhesség alatt, mert méhösszehúzódásokat okoz és elmehete a baba! Nekem a nővérem mondta, akinek kifejezetten tiltotta az orvos mindkét terhessége alatt! De talán a szeretkezés közbeni simi nem annyira erős, hogy problémát okozzon, de igazából nem tudom.....
Egyébként láttam egy olyan szülést egyszer, ahol kifejezetten kérték a kismamát, hogy dörszölje a mellbimbóját, mert attól gyorsabban jönnek a méhösszehúzódások és előbb lesz meg a baba!
Szerintem egyáltalán nem kérdeztél hülyeséget! :)
9 hetes kismama
:)
köszi a válaszokat.. nem is a mellbimbónak, hanem az egész mellem masszírozásának van igen kellemes hatása... szegény párom annyira beijedt, hogy hozzáérni sem mer.. most picit bátorítani fogom. minden szépet s jót nektek!
Szia!
Ha szépen, óvatosan becézgeti a párod a melledet, akkor nem hiszem, hogy ettől elvetélhet a baba. Mi is szexelünk és én engedem a férjemnek.
Amikor a baba szopik, akkor szívja a mellett és szülés után ennek intenzív méhösszehúzó hatása van. De amikor már a méh az eredeti állapotába visszakerült és te még mindig szoptatsz, akkor már ez a hatás nincs meg. Szerintem mindenki döntse el, hogy mit hisz el és mit nem, mert általában amit hall, annak csak a fele igaz.
Néhány napja pl. valaki azért aggódott, mert megijesztették, hogy milyen veszélyes az, ha a férje "elmegy benne" szex alatt, mert az is megindíthatja a szülést. (Pesze, ha nyitott a méhszáj és nincs az ember lánya eltiltva a szextől, nem hiszem el, hogy ártalmas lenne.)
Ezek után mindenki döntsön belátása szerint...
A legjobbakat!
19 hetes kismami
igen, én is hallottam, hogy a spermában van olyan anyag, ami vetélést okozhat szintén.. szerintem régen sem mondta az asszony az embernek, hogy "ne menj mán el bennem apjuk", "meg hogy hagyjad mán a mellyemet, öreg" és szerintem nem is volt ebből gond.. attól félek, hogy ezek ilyen új divat-féle dolgok..
rosszat nem akarok a gyerkőcnek idebenn, feleslegesen viszont nem akarom megfosztani magam semmi jótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!