7 hetes kismama vagyok! A szex ilyenkor ajánlott vagy inkább hanyagolni kell most? Olvastam a neten hogy az elsö 3 honapban nem szabad szexelni mert elmehet a baba! Ez tényleg igy van?
Hát ha a dokid javasolja hogy ne szexeljetek akkor tényleg ne! De ahhoz valami extra bajnak kellene hogy legyen.
De ha nincs semmi bajod, akkor miért ne lehetne? Csak finomabban.:) Úgyhogy hajrá!:)
Ha az orvos nem tilt el, akkor óvatosan, de lehet.
Sokan a 12. hétig kerülik, hisz onnantól kezdve csökken az esély a vetélésre.
Magától a szextől egy 7 hetes baba már nem mehet el. Az elején előfordulhat a méhösszehúzódás miatt.
Nem mondta a doki hogy nem szabad csak én is ugy olvastam hogy az orgazmus miatt kilöködhet a baba!
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok:D!
Nekem már volt egy vetélésem és most újra babát várok. Az orvosom azt mondta, hogy nyugodtan szexelhetünk, mert csak az a baba megy el szex miatt, amelyik egyébként is elmenne.
Ennek ellenére mi a kivárás mellett döntöttünk. ;)
Csak az a baba megy el a szextől, amelyik amúgy is elmenne. Nyugodtan lehet szexelni, amennyiben nem vagy veszélyeztetett!!
Az én babámnak semmi baja és mi szexeltünk! 32 heteske
Mi kívánjuk,legalább is én de csak finoman mert már volt 1 vetélésem.Ha óvatósan csinljátok nem lehet baj.
Boldog babavárást
6 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!