Honnan jön a vér és miért?
Figyelt kérdés
Tegnap este úgy éreztem be van dugulva az orrom.Kifújtam és a bal orrlyukból egy kis darab alvadt vér távozott.Bedugtam a zsepi sarkát,az is véres volt.Később a jobb oldallal is ez volt.Most megint a ballal.Olyan,mintha megpattanna egy ér,de nem olyan mennyiségű a vérzés,hogy kifolyjon az orromból.
De most mitől van ez?Alacsony a vérnyomásom,seb nincs benne,nem fújtam erősen,nem eröltettem meg.Volt valakinek hasonló?
2013. jún. 27. 14:51
2/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, az elso 25 hetben kb.:) En is megijedtem eloszor mert soha nem verzett az orrom.a hormonok miatt van,ne aggodj!:) 32hkm
3/6 anonim válasza:
Terhességi mellékhatás, a nyálkahártyán könnyebben megpattannak az erek. Csak akkor baj, ha nem áll el hamar és nagyon erős.
4/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem fordult elő ilyen,meglepődtam és nem tudtam mitől van.Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 27. 16:15
5/6 anonim válasza:
A terhesség nem betegség, hogy mellékhatási legyenek!!!!!
6/6 anonim válasza:
A terhesség nem betegség, de mellékhatásai igen is vannak nagyon okos előttem szóló.... Nekem is vérzett az orrom, nem rég múlt el ez a jelenség. 50% több a testünkben a vér, és a vékony hajszálerek nem bírják mindig így néha elpattannak. a terhességnek emellett sok más MELLÉKHATÁSA is van. Lábdagadás, lábgörcsök, migrénes fejfájás...stb. A test teljesen átváltozik, átalakul, ennek ne lennének mellékhatásai? Istenem... Olyan sok OKOS ember van és fogadjunk életében nem volt állapotos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!