Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ítélkezni de megfordult...

Lehet ítélkezni de megfordult a fejemben! Mi lenne ha lemennék egy napra a soundra? :D

Figyelt kérdés
Napközben is vannak koncertek, este meg max nem mennék be, vagy mindenhol hátra állnék ahol van hely... :D Őrültség igaz??? :( Csak úgy fáj a szívem, megőrülök ezekért a zenékért :) a hangulatért... mindenért... :D De persze kislányom a legfontosabb, csak megfordult a fejemben... Akkor lennék 30 hetes :S :D (24 éves kismama )
2013. jún. 27. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Érezd jól magad! Pontosan tudod, mi jó neked. Nyilván nem fogsz inni, meg a tömegben lökdösődni. Menj nyugodtan, ne törődj senkivel.Én csapdára mentem gömbölyű pocakkal ;)
2013. jún. 27. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
watsz dö problem? ha nem piálsz be, menj nyugodtan :) ne ugrálj, és ne állj közel a hangfalhoz, mert az én pocaklakóm pl. nem szereti a hangosat. és persze vigyázz a pocakodra:)
2013. jún. 27. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Miért ítélkeznénk? Nyilván nem drogozni meg piálni mégy... Mondjuk azért teszem hozzá nem a legideálisabb hely egy 7 hónapos kismama számára. Még, ha vigyázol is magadra, sok ott a piás, drogos, aki nem vigyáz rád, neked mehetnek, hasba rúghatnak, vagy hasba lökhetnek. Én szerintem kihagynám, még, ha nagyon vágyok is rá.
2013. jún. 27. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
én elmennék, de nem állnék be a tömegben egy koncertre, csak tisztes távolból. És lehetőleg kísérettel :)
2013. jún. 27. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Menjél nyugodtan csak vigyázz magatokra! Az én pocaklakóm nem szerette a hangos zenét vagy a mozit pl majd kirúgta az oldalamat, de úgyis jelzi majd ha nem érzi magát jól... :)
2013. jún. 27. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Már mért ne mehetnél?
2013. jún. 27. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Én SP koncerten voltam 7 hónapos terhesen, mert vinni kellett a nagylányt. Menj csak.
2013. jún. 27. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy tudom, hogy terhesen nem ajánlott koncertre menni, mert a hanghullámok keltette rezgés bajt okozhat.
2013. jún. 27. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Vigyél engem is! 35 hetes vagyok :D
2013. jún. 27. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz, hiszen nem vagy beteg a várandósság egy természetes dolog :)
2013. jún. 28. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!