Ha 33 hetesen koponyavégű a baba akkor már úgy is marad ugye? Volt akinek megfordult?
nekem 30 hetesen, 35 hetesen és 38 hetesen is mindig másképp feküdt. esély még van rá,hogy megforduljon,hisz van helye, legalábbis nekem még a 35 hetes vizsgálat alkalmával is azt mondta a doki,hogy van helye forogni,azért nem érzem,hogy megfordul volna,pedig nagy baba lesz.
sajnos nincs rá biztosíték,hogy így marad, csak reménykedhetsz,hogy jól érzi így magát :)
boldog babavárást! :)
Nekem 33 hetesen befordult a baba, a papíromra azt írta a doki, hogy "rögzült koponya", sokak szerint ez azt jelenti, hogy úgy marad, és nem forgolódik, és egyenlőre beigazolódik, hiszen 38 hetesen mindig ugyanúgy van a csöppség a hasamban, a CTG-n is ugyanott találjuk meg a szívverését, de semmi sem garancia. Nekem speciel a doki mondta, ha rögzül a koponya, akkor nem forgolódik, de ha neked nem ez van írva a papírra, akkor még bármi megeshet. Az egyik barátnőmnek is úgy történt, hogy egyik nap még faros volt, aztán mire ment szülni pár napra rá, megfordult :D
De még nálad is bármi megeshet, kitartást, és könnyű szülést, ha eljön az ideje.
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!