32 hetesen koponyavégű fekvésben van a baba akkor már úgy is marad? Vagy esetleg még megfordulhat?
Figyelt kérdés
És a CI:2100-as értékről mit gondoltok?Nem korai még?
Elöre is köszönöm!
2009. jún. 24. 13:43
1/10 anonim válasza:
Szia! Sajna megfordulhat! Unokatesómnak az utsó héten fordult meg :(! Van akinek már még hamarabb 2100 az értéke! Vigyi magadra! Üdv: 32 hetes km
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ:)))Mikorra vagy kiírva?
2009. jún. 24. 13:51
3/10 anonim válasza:
Nekem a kis drágám már 26 héttől koponyafekvésben van, de a doki azt mondta bármikor megfordulhat, bár hozzátette reméli már nem tol ki velünk ha ilyen ügyesen befordult,
Boldog babavárást,
33 hetes kismama:)
4/10 anonim válasza:
Az én drágám pont 32 hetesen fordult ki sajnos,de rengeteget beszéltünk hozzá apával és 35 hetesen szépen irányba fordult.Kivánom hogy a tied már maradjon a helyén.
Boldog baba várást.
5/10 anonim válasza:
Szia!
Tényleg van olyan hogy megfordul,de nem sűrűn fordul elő ilyen.De attól még meglehet.Az öcsém az utolsó 10percbe tette ezt meg.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Boldog babavárást mindenkinek és könnyű szülést:)))
2009. jún. 24. 14:11
7/10 anonim válasza:
Hát az Én babám anno 29 hetes korunk körül befordult a "helyére", és a dokim azt mondta, hogy szinte 0% az esélye, hogy visszafordul, mert már nem lesz annyi helye. Tényleg úgy maradt, nem fordult vissza.
8/10 anonim válasza:
1 vagyok! Én augusztus 15-re vagyok kiírva! És te :)?
9/10 anonim válasza:
utolsó válaszolónak: megkérdezhetem, hol fogsz szülni? én is aug. 15re vagyok kiírva.
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!Hát a nőgyógyász szerint Augusztus 24-re a 4d szerint Augusztus 13-ra,szerintetek most melyiknek "higgyek"?
2009. jún. 25. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!