28 hetes vagyok! A baba sokat forog körbe-körbe, vagy lehet fix fekvésben is? Tudom hogy az utolsó pillanatban is megfordulhat!
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 17:54
1/4 anonim válasza:
Az én babám általában fejvégűben volt, de voltak napok, mikor kipörgött onnan. Aztán megint vissza. Most szerencsére fejvégűben van.
39 hetes
2/4 anonim válasza:
Körbe azért olyan sokszor biztos, hogy nem forog. Esetleg egyszer-egyszer. Inkább a keze-lába jár, kidugja a popsiját...stb.
3/4 anonim válasza:
26 hetes vagyok és eddig minden ultrahangon farosan feküdt a drágám.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem minden pozícióban volt már. Van egy probléma, ami miatt sűrűbben jártunk UH-ra. Szinte minden alkalommal másképp van! Legutóbb, amikor az orvosom UH-zott, fejvégű volt, 2 nap múlva 4D-n már faros. Az első babám nem helyezkedett ennyit, ő végig fejvégű volt.
Üdv! 27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!