38 hetes kismama vagyok, még nem fordult be a baba rendesen, koponyavégű a fekvése, de valahogy nem dőlt el egyik oldalra sem, így középen fekszik és hasal. A Az arcocskája a fenekem felé néz. Mi lehet ennek a vége?
Szia, A legjobb poz ha a feneked fele nez es a hatat a hasadnak nyomja! Igy majd a fej legkisebb reszenek kell csak atfernie a szuk reszen.
Az enyem oldalra dol meg, ezert probalok ugy ulni hogy nekem is ugy legyen mint Neked.
De meg szulesig ilyen iranyba siman mozoghat.
Ne aggodj!
37+5 km
Elso vagyok. Ha a hatat nyomja a hasadnak, akkor az jo pozicio. Lehet hogy felreertem amit irsz, de masodszor olvasva is ilyennek tunik a babad..
En Angliaban elek, de nalunk ez a legjobbnak tartott pozicio. Meg is mutattak az elokesziton hogy a fej melyik reszenek kell igy kifernie, es tenyleg az a legkisebb. Itt nem csaszaroznak meg akkor sem ha mashogy fekszik, csak tovabb tart szules..
Utolsónak!
Megszületett a babóm, 3890grammal, 53 cm-rel, kisfiú, hatalmas és nem volt befordulva... tolófájás alatt a dokim forgatta be! pikk-pakk kint volt... hála a jó Istennek nem lett császár.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!