Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális ha nem forgolódik...

Az normális ha nem forgolódik a baba? 19. hetes vagyok és eddig minden uh-on koponyavégű fekvésben volt.

Figyelt kérdés
Befészkelte magát egy pozícióba, , kicsit ferdén és úgy van. Azért , mert jól érzi így magát? Vagy miért? Volt aki azt mondta, hogy ez nem baj, legalább kisebb az esélye, hogy a köldökzsinór a nyakához kerüljön. Egyébként sokat érzem , ahogy a kezeivel, lábaival kalimpál. A 4d-n is mindent rendben találtak. Cuki!
2008. szept. 5. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Emiatt szerintem egyáltalán ne aggódj! Nem hiszem, hogy baj lenne. Biztosan úgy érzi magát a legjobban:). A lényeg, hogy minden rendben van és sokat mozgolódik:)
2008. szept. 5. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj. Az a fontos, hogy mocorogjon. Nekem sem forgolódik, de nekem sajnos: mert medencefekvésű.

Egészséges terhességet, boldog babavárást!

2008. szept. 5. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem baj ,hogy nem forgolódik, de az is lehet hogy még fog!

A babám a 18. heti ultrahangon még fejjel lefelé volt. A 25. hét környékén kezdtem úgy érezni, mintha mindíg lent rugdosna, és a 28. heti ultrahangon be is bizonyosodott, hogy csücsül a pocimban. A doki megnyugtatott, hoy még a 35. hétig simán megfordulhat. Remélem így lesz, mert ha így marad, akkor az én esetemben császárt jelent. Minden nap kérem szépen őt, hogy fordul

2008. szept. 5. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!