Miért néznek ránk hülyén amiatt, hogy nem szeretnénk előre tudni születendő gyermekünk nemét?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiú és egy kislány, most nem szeretnénk előre tudni.2013. jún. 26. 18:13
11/13 anonim válasza:
nekem azért furcsa csak, mert lelkileg jobban fel tudok készülni, hogy tudom, ki kopogtat hozzánk
12/13 anonim válasza:
Lehet furcsa,de én sem akartam tudni,pedig első babám :) végül fiú lett és annyira örültünk neki! :) mint amikor nem tudod mit kapsz ajándékba,de nagyon izgatott vagy,nagyon várod... Na,ennél milliószor jobb érzés volt megtudni! A másodiknál sem szeretném majd tudni.
13/13 anonim válasza:
Sziasztok !!!
Nekem is első baba és én sem szeretném tudni annyira, de a párom olyan kíváncsi, nem tudok neki nemet mondani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!