A parom talalt ket kiscicat es behoztuk a lakasba. Kb.8 hetesek lehetnek,36 hetes terhes vagyok, kaphatok vmi fertozest toluk? Ha nem erintkezek veluk akkor is veszelyes?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 17:15
1/21 A kérdező kommentje:
Rakjuk ki oket?elore is koszonom a valaszokat!!
2013. jún. 26. 17:16
2/21 anonim válasza:
Csak úgy ne tegyétek ki. Nem tudom, hogy jelenthet-e veszélyt, de ha igen, akkor inkább állatmentőket hívjatok segítségül.
3/21 anonim válasza:
Ha nem érintkezel velük akkor nem veszélyesek,ha már megszokták nálatok (pár nap alatt) kitehetitek,de olyan helyre,hogy legyen hova behúzódniuk!
4/21 anonim válasza:
Igen kaphatsz. Nehogy már most ez legyen a legfontosabb, mármint a macskák.
5/21 anonim válasza:
Igen, kaphatsz fertőzést tőlük, ami a magzatra is veszélyes lehet. Mondjuk azt sem értem, hogy miért kellett ez pont most, amikor nemsokára ott lesz az újszülött babád.
6/21 A kérdező kommentje:
Azert mert kinnt voltak az utcan barmikor eluthette volna oket egy auto....
2013. jún. 26. 17:35
7/21 anonim válasza:
Vigye a párod el őket állatorvoshoz, majd ő megmondja mik szükségesek nekik, te ne érintkezz velük és az almukkal. Amúgy én sem hagytam volna őket kint, mert valami idióta kitette őket.
8/21 anonim válasza:
Kertes házba laktok? Ha igen akkor inkább valami melléképületbe illetve kint legyenek.Én annó bentről kiszokattam őket, és végül kinti cicák lettek.
9/21 anonim válasza:
Már bocs, de inkább üsse el, mint hogy a babám toxoplasma miatt agytályogot kapjon.
10/21 anonim válasza:
Jajjjj!!! Nem lesz semmi bajod. A toxoplasma az első 3hónapban veszélyes, és akkor is csak a cica ürülékével terjed, semmi mással. Ne te takarítsd ki az almot és ennyi lenne a dolog. Bolhátlanítani, féregteleníteni kell őket, ha nincs hasmenésük akkor semmi más különösebb teendőtök nincs. Ha gondolod írj nekem privi és adok szívesen tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!