3tünetre lehet alapozni, hogy terhes vagyok?
Sziasztok gyerekvállalásba fogtunk a párommal eddig nem nagyon sikerrel,de talán most.
34.napja,hogy nem jött meg kb 1hete volt egy tesztem ami negatív lett és emelet két tünetem is van hányinger tegnap hánytam is és a fáradékonyság.
Emelet van egy alapvető vese ciszta megbetegedésem.
Terhességen kívül mi jöhet még szóba?
Valaki volt már így?
off:bocsi a vese ciszta betegségedről kérdezhetek ? Neked egy vagy több cisztád van ? (nálaunk a babánál van ezért érdekel)
Hát eléggé terhes tünetek, szerintem a mostani tesztednek pozitívnak kell lennie ! a rossmanban van facelle nevű teszt, nagyon jó, megbízható!!
Csak 1 van.
De alapvetően 1héttel is már ki kellett volna mutatni?
Nem feltétlenül kellett volna kimutatnia 1 hete, nekem is mensi kimaradás után 1 héttel is negatív volt. Akkor teszteltem én is újra, mikor rá egy hétre kb hányingerem lett a szagoktól, akkor már pozitív volt :)
Tesztelj egyet szerintem is...
kiváncsi voltam vettem tesztet.
pillanat mindjárt írom
szerintem hívd fel a dokidat, és kérj időpontot!
A tesztnek már nagy valószínűséggel ki kellett volna mutatnia, de majd a doki biztosat mond.
Ha baba van, akkor 5. hét, kell már látnia valamit
Szerintem ne várj tovább, irány a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!