Egy nőgyógyász meg tudja állapítani egy nőről, hogy 3 hetes terhes? (valójában 1 hetes)
azért valójában,mert az orvosok a fogantatás pillanatát úgy veszik, hogy akkor már 2 hetes terhes a nő. (elég hülyeségnek hangzik)
Szóval a nőgyógyász egy rutin vizsgálat során meg tudna állapítani egy ilyen korai terhességet?
nem.
mivel a legkorábban a 4 hetes terhességről lehet bármit is sejteni, akkor marad ki a menstr. stb.
ultrahangon nem lát semmit, tapintani nem tud semmit, a vérvételből esetleg lehet valami
úgyhogy max sejteni lehet
1. vagyok
azt nem is mondta, hogy terhesség, hanem elmondta, hogy petezsákot lát és ha minden jól megy, ez baba lesz
igen, ultrahanggal látta. egyébként teljesen más miatt mentem dokihoz. méretet nem mondott, csak hogy petezsákot, pontosabban petezsák kezdeményt lát.
valószínű sokszor látnak ilyet a doki, csak nem mondják, mert nagyon gyakori, hogy valami elkezdődne aztán mégsem lesz belőle semmi. szerintem nekem is csak azért mondta, mert más problémára gyógyszert kellett volna szednem, ha megjött volna
köszönöm. már rákerestem, csak a lényeget nem találtam, de már tudom mi az.
És megmaradt a baba?
igen, már szépen növöget.
azt elfelejtettem, hogy még látott cisztát is, ami a következő alkalomra eltűnt. így valószínűsítette, hogy az sárgatest ciszta volt, ami gyakori terhesség elején
Nem.
És nem az a hülyeség, hogy utolsó havitól számolják a terhességi heteket, mivel a peteérés és a fogantatás mindenkinél máskor történik, hanem az, hogy te, mint rutintalan, kezdő, tapasztalatlan felül akarod bírálni. Ja és a kérdés is hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!