Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyás és magzatvízszivárgás...

Folyás és magzatvízszivárgás között, hogy veszem észre a különbséget?

Figyelt kérdés

Már lassan több mint egy hete elég vizes folyásom van. Idáig nem is foglalkoztam vele, gondoltam normális de ma elkezdtem olvasgatni a neten és eléggé megijedtem. Reggelente meg ha fizikailag aktívabb vagyok van több, a kinézete meg vizes alapú de ilyen sárgás krémszerű anyag is van benne, ami hol több hol kevesebb. Nyugtassatok meg, hogy semmi gond nincs csak ne netrzzek annyit. Dokihoz egy hét múlva kell csak mennem, akkor megemlítem neki is.

27 hkm

2013. jún. 26. 10:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Szerintem nem magzatvíz lesz, megfogtam és inkább krémes, ragadós a tapintása, a víz gondolom vizes érzésű lenne mint a sima víz
2013. jún. 27. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!