Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvízszivárgás?

Magzatvízszivárgás?

Figyelt kérdés

pisilés és törlés után odanyúltam és nedves lett a kezem. Vizes állagú, nem az a sűrű. Tegnap este vettem észre és azóta is figyelem. Nem minden wc után tapasztaltam. És tényleg minimális. Szerintetek?

Feszül a hasam, de nem az a totál keményedés!

2012. okt. 8. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:

csak wc használat után észlelted?

ha éjjel a bugyid is nedves lett, vagy nap közben, akkor lehet az. ha ez az eset áll fönt menj be a kórházba.

2012. okt. 8. 10:50
 2/6 A kérdező kommentje:
csak wc után. Egyébként, mindig van folyásom a tisztaságibetét van amikor 3x cseréltem. De tegnap óta alig van valamennyi.
2012. okt. 8. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Adok neked pár tanácsot ezzel kapcsolatban. Tegnap volta a szülésznőmnél, és ő elmondta miből lehet felismerni a magzatvizet.

1. tarts egy sötét zöld, vagy kék törölközőt a lábad közé, töröld meg vele a hüvelynyílásod, és ha azt látod, hogy a törölközőn ilyen fehéres színű szmötyik vannak, az a babának a magzatmáza, vagyis folyik a magzatvized

2. ha megszagolod a törölközőt akkor olyan halszag szerűséget kell érezned, ez is arra utal

A magzatvíz kétféleképpen tud ugye folyni, ha hirtelen elfolyik, vagyis végigfolyik a lábadon, és ha szivárog, ez utóbbi akkor van, ha a burok nem lenn a nyílásnál hanem fenn pattan meg, akkor csak szivárogni tud, mert ugye minden útjában áll.

Hát ennyi, ezt én is tegnap tudtam meg.

Sok sikert Nektek!

33 hkm

2012. okt. 8. 12:18
 4/6 Kissbe ***** válasza:
Inkább menj be a kórházba,ott van egy úgynevezett páfránylevélteszt vizsgálat,az megmondja ha esetleg van szivárgás.Én is voltam ilyen vizsgálaton,szerencsére minden rendben.Nem szabad figyelmen kivűl hagynod!Sok sikert,és ne aggódj,minden rendben lesz!
2012. okt. 8. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nálam egyfolytában jött, nem volt köthető pisiléshez. És nem lehetett egy pillanatra sem elzárni, és a betét nem volt elég a felfogásához, maximum 10 percig. De hallottam mástól másfajta szivárgásról.
2012. okt. 8. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: És a doki az enyémet is csak szivárgásnak nevezte...
2012. okt. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!