Magzatvízszivárgás?
pisilés és törlés után odanyúltam és nedves lett a kezem. Vizes állagú, nem az a sűrű. Tegnap este vettem észre és azóta is figyelem. Nem minden wc után tapasztaltam. És tényleg minimális. Szerintetek?
Feszül a hasam, de nem az a totál keményedés!
csak wc használat után észlelted?
ha éjjel a bugyid is nedves lett, vagy nap közben, akkor lehet az. ha ez az eset áll fönt menj be a kórházba.
Adok neked pár tanácsot ezzel kapcsolatban. Tegnap volta a szülésznőmnél, és ő elmondta miből lehet felismerni a magzatvizet.
1. tarts egy sötét zöld, vagy kék törölközőt a lábad közé, töröld meg vele a hüvelynyílásod, és ha azt látod, hogy a törölközőn ilyen fehéres színű szmötyik vannak, az a babának a magzatmáza, vagyis folyik a magzatvized
2. ha megszagolod a törölközőt akkor olyan halszag szerűséget kell érezned, ez is arra utal
A magzatvíz kétféleképpen tud ugye folyni, ha hirtelen elfolyik, vagyis végigfolyik a lábadon, és ha szivárog, ez utóbbi akkor van, ha a burok nem lenn a nyílásnál hanem fenn pattan meg, akkor csak szivárogni tud, mert ugye minden útjában áll.
Hát ennyi, ezt én is tegnap tudtam meg.
Sok sikert Nektek!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!