Ez magzatvízszivárgás lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel elment a nyákdugóm, aztán egész nap nem volt folyásom, csak minimális.
Ma reggel arra ébredtem, hogy tök nedves vagyok, még a combom is. Aztán elmentem tusolni, visszafeküdtem, de tettem oda egy zsepit. Amikor felkeltem fél óra múlva azzal a lendülettel jött ki megint egy adag, és átázott a zsepi. Azóta is ez van, ha pl. fekszem vagy ülök, akkor nem jön, de ha megmozdulok akkor egy adag kifolyik. Folyásnak ez elég sok lenne, nem?
Egy picit nyálkás, fényes, átlátszó. Ez vajon magzatvíz lehet?
Ja, és kedden töltöttem a 40. hetet...
2012. júl. 21. 08:06
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet, menj be a kórházba! Én is így jártam 40+1nél, arra ébredtem h totál átázott a bugyim, bementünk a kórházba mert azt hittem h szivárog a magzatvíz, és csak erős folyást állapítottak meg. 5 nap múlva szültem.
2/3 anonim válasza:
Igen, szerintem magzatvíz lesz, remélem már kórházban vagy!
3/3 A kérdező kommentje:
Végülis a nyákdugó volt, de mivel bizonytalan voltam elmentünk a kórházba. Jól is tettük, mert még 21-én este 20.15-kor megszületett a pici lányunk! :)
2012. aug. 3. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!