32 hetesen magzatvízszivárgás? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, mert kissé megijedtem. 32 hetes kismama vagyok és ma átázott a bugyim valami átlátszó folyadéktól. Tuti nem pisi, de lehet, hogy csak folyás. A szaga kesernyés, teljesen átlátszó folyadék. Járt így valaki? Lehet ez magzatvízszivárgás? Vagy mi még? Nagyon korai ez még?2011. júl. 3. 10:25
1/4 anonim válasza:
Nagyon korai, de akár 24 hetesen is elfolyhat a magzatvíz.
menj be a kórházba, mert hacsak repedt a burok, de áll, akkor Pécsen tudják pótolni. De ez nagyon fontos, egy anyukát vittek Pécsre és őt vitte a mentő Fehérvárról, Pécsről indult a másik mentő és félúton találkoztak és már ott elkezdték a magzatvízet visszatölteni. (párom mesélte, két doki beszélte ezt meg a szülőszobán)
Ha elfolyik és repedt a burok, akkor szülés 24 órán belül.
De ez ritka, de előfordulhat sajnos ilyen korán is.
2/4 anonim válasza:
Simán lehet csak bővebb folyás, ahogy közeledsz a szüléshez. De azért mindenképp nézesd meg, vagy vegyél gyógyszertárban indikátort, az kimutatja ha magzatvíz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Szerintem egyenlőre veszek egy ilyen indikátort, mert kedden amúgy is mennék a dokihoz. Ha addig nem fordul elő ismét, akkor keddig várok. És ilyen indikátort gyógyszertárben lehet kapni?
2011. júl. 3. 11:02
4/4 anonim válasza:
Én is itt olvastam, hogy gyógyszertárban lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!