Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez magzatvízszivárgás? Számíth...

Ez magzatvízszivárgás? Számíthatok ma babára? (BŐvebben lenn! )

Figyelt kérdés
Tegnap este óta fájdogál a hasam, de rendszertelenül. Aludni egész jól aludtam, viszont 8 előtt arra ébredtem, hogy folyik valami. Nem olyan nagy mennyiségű, mégis jól észrevehető. A színe nem teljesen színtelen, hanem kissé sárgás és nyálkás jellegű. Azóta még egyszer volt egy kisebb adag, de nem valami sok. Fáj a hasam alja, sugárzik a fájdalom lefelé. Étvágyam egyáltalán nincs, de bizonytalan vagyok. Ez már az lehet? Mikor menjek kórházba? Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket! Elnézést ha hosszú voltam: 40+4 napos kismama.
2011. szept. 4. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár én is csak most várom az elsőt sztem lehet a magzatvíz.Irány a kórház, főleg azért is mert a közeleg a hideg front, és lehet hogy attól indult be valami:-))))remélem minden oké lesz, számold a fájásaidat, ha úgy érzed, hogy rendszertelen akkor zuhanyozz le meleg vízzel hátha csak jósló, bár 40 hetesen erre kicsi az esély.De ha még így is bizonytalan vagy telefonálj be a kórházba vagy a dokidnak és megpróbálnak segíteni neked akár így telefonon keresztül is.36 hkm
2011. szept. 4. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát a magzatvíz mindenképp vízszerű mégha nem is színtelen én úgy tudom... Mikor nekem szivárgott a bugyim folyamatosan nedves volt,először nem tudtam mi az. De olvastam hogy a nyákdugó is távozhat folyásként,én mindenképp felhívnám a dokimat és megmutatnám magam,legfeljebb hazajössz ha tévedtél:)

Könnyű szülést :)

2011. szept. 4. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hívd fel a kórházat!

Nekem is így indult a szülésem. Nem voltam benne biztos, hogy "ez már az" vagy csak beképzelem. A szülésznő a telefonon azt mondta, hogy köhögjek, ha nem jön semmi, akkor lehet, hogy csak bő folyás, ha jön, akkor irány a kórház ,mert az a magzatvíz. Ha nem jön köhögésnél semmi, de váratlanul megismétlődik a "folyás" 1-2 órán belül, szintén irány a kórház, mert az magzatvíz. Nekem köhögésnél nem jött, de 1 óra alatt 3x megismétlődött. 6 óra múlva a kezemben volt a fiacskám. :)

Könnyű szülést kívánok!

2011. szept. 4. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már valószínűleg magzatvíz.Nekem is csak szivárgott és szintén olyan sárgás és nyálkás volt.Én akkor már bent voltam a kórházba,én se tudtam hogy az magzatvíz a szülésznő mondta.Olyan volt mintha csak folyásom lett volna csak ugye sárgás meg nyálkás.Szerintem mindenképpen menj be a kórházba.
2011. szept. 4. 12:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat. Az imént felhívtam a védőnőt és az ő véleménye is az, hogy ezek már a szülés jelei. Valószínűleg azért sárgás a víz, mert a nyákdugó is távozott. Mivel azóta számottevő mennyiség nem folyt ő azt mondta sétálgassak, figyeljem a fájásokat és ha nagyobb mennyiségben folyna irány a kórház. Közeben a fájdogálásom megmaradt, nagyon nehéznek érzem a hasam és borzasztóan rossz a közérzetem. Hányingerem van, hőség jön rám, keményedek. A férjem már lemondta a délutáni dolgait és itt van mellettem készen állva a menetelre....nagyon izgulok, első baba és azért vagyok ilyen bizonytalan....
2011. szept. 4. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
könnyű szülést kívánunk,és írd meg ha megszületett a pici babád,és mennyivel és hogy mi lett a neve.
2011. szept. 4. 13:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, mindenképp megírom!!!! Szép napot Nektek!
2011. szept. 4. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt színtelen, hanem olyan volt, amilyen neked.

De ez már biztos az! Sétálgass, az tényleg jó!

Minden jót nektek! Majd írd meg, milyen volt! :)

2011. szept. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!