Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért álmodom mindig azt,...

Miért álmodom mindig azt, hogy meghal a kisbabám?

Figyelt kérdés

Nagyon beteg és ilyesztő dolog. Minden reggel totál leizzadva ébredek, mert azt álmodom, hogy elhunyt a babám. Egyszer a pocakomban és már halva születik, egyszer pedig szülés után veszik észre, hogy baj van és már haza sem hozhatom. Mi válthatja ezt ki? Kicsit megijedtem magamtól is, hogy ilyeneket álmodom, de úgy gondolom, hogy valami oka van, de nem jövök rá, hogy mi. Van itt olyan kismama, aki élt át hasonlót? Beszélnem kéne erről valakinek?

Köszönöm előre is a válaszokat!

30+4 hkm

2013. jún. 26. 07:25
 1/9 anonim ***** válasza:
szinte mindenki:) rengeteg kismama számol be ilyen álmokról terhesség alatt/végefelé, ennek is a hormonokhoz van köze:)
2013. jún. 26. 07:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez normálisnak számít? Mert már ébren is kezdek ettől rettegni, és kezdem betegesen figyelni, hogy mozog-e.
2013. jún. 26. 07:36
 3/9 anonim ***** válasza:
En terhesen volt hogy azt almodtam kutyat szulok..meg nagyon durva dolgokat meg ezen kivul..2es fel eves a fiam meg mindig van h azt almodom meghal v elraboljak de mar nem olyan surun mint terhesen..
2013. jún. 26. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért álmodsz ilyeneket, mert aggódsz a kisbabadért. Ez teljesen természetes. Ami napközben foglalkoztat az megjelenik az álmodban!
2013. jún. 26. 07:44
 5/9 anonim ***** válasza:
én terhességeim ideje alatt folyamatosan az angyalokszülei.hu-t olvasgattam és olyan fotókat, történeteket nézegettem, amiket igazából nem kellett volna. De érdekelt ennyi.
2013. jún. 26. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért álmodsz ilyet, mert félsz tőle. De ha emiatt nagyon rossz a közérzeted, egy pszichológus segíthet, érdemes felkeresni.
2013. jún. 26. 08:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia nekem hasonló problémám van most, közeledik a 18 hetes uh, és napok óta azt álmodom hogy betegséget állapítanak meg a babámnál (több a keze Down kórt meg hasonlókat) és hogy elveszik mert nem egészséges és amikor kiveszik a pocakból akkor kiderül hogy csak a gép volt rossz és teljesen egészséges lett volna a baba ordibálok hogy tegyék lélegeztetőre és én kezdem el lélegeztetni, szörnyű ez az álmom és visszatér már 4.napja ébredek úgy hogy kiabálok és sírok, nagyon rossz de szerintem csak a stressz hogy minden rendben lesz e vele, persze tudat alatt gondolom és erzem si hogy minden rendben. Játszik velünk a tudat alattink hogy mi van ha valami mégsem stimmel, szörnyű ez az álmom és remélem minden rendben lesz
2013. jún. 26. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Félsz tőle, és álomban dolgozod fel.

Én is álmodtam ilyeneket. Egyszer álmomban halva született, aztán bögrévé változott, és a szülésznő abból kávézgatott. :D

Nekem az segített, hogy kibeszéltem valakinek a félelmeimet. Persze azóta is tartok tőle, de legalább rémálmaim nincsenek.

2013. jún. 26. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudtad, ha valakinek a halalat megalmodod, azt jelenti, hogy hosszu ideig el?

Szerintem tul sokat gorcsolsz rajta, azert almodsz ilyeneket.

2013. jún. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!