Normális, ha szinte szünet nélkül mocorog a kisbabám a pocakban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen meg sem áll egész nap, de olyan erőteljes rúgásai vannak, hogy néha csillagokat látok. És hozzáteszem, még csak a 25. hétben vagyok. :) Mindig rettegek, hogy idő előtt megreped a magzatburok.. Azt olvastam, hogy ilyenkor a nap 90-95%-át átalusszák, hát az én kisfiam szerintem ennyit van ébren :) Annyira jó volna tudni, hogy jól vagy rosszul érzi-e magát, néha teli vagyok kérdőjellel. Lehet, hogy főleg azért is, mert alig alszom, mert ha az oldalamon fekszem (máshogy pedig nem is lehet), rúgja ki a hasfalamat.. Kis örökmozgó :) Volt valakinek hasonló? Mit tudtok erről, normális ez?2013. jún. 8. 15:15
1/6 anonim válasza:
A kisfiam is ilyen volt,ez a pocakon kívül is megmaradt,nem alszik túl sokat nappal. :)Most lesz 1 éves,már jobb egy kicsit. :)
2/6 anonim válasza:
én is 25 hetes vagyok:-))) Az én gyerekem is ilyen, én imádom hogy rugdós , érzem így hogy nincs baja, jól érzi magát odabenn:-)) nyugi:-) Gondolj bele ha nem mocorogna egész nap na akkor meg azon aggodnál? nem de?
3/6 anonim válasza:
Az én kislányom inkább nyugodt, persze mozog, de nem olyan erőteljesen, mostanában azért már nem nagyon fér el mert lassan a 36. hétben leszünk de soha nem volt annyira mozgékony. A te kisfiad biztos aktívabb lesz, van ilyen, nyugi, semmi baj!
4/6 anonim válasza:
Ittál kávét, ettél csokit, vagy valami cukrosat? Mert az lehet hogy nagyon felpörgette. Nem baj.
Amúgy fiú lesz? :) Mert a nővérem fia is ilyen örökmozgó volt.
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy az! :) A mi pocaklakónk a 20. hét óta állandóan mozog, heti 1-2 nap szünete, ha van, de egyébként reggeltől estig, minimális szüneteket tart. A 25. hét körül néha rányomott olyan pontokra, hogy azt hittem majd' bepisilek, vagy rácsodálkoztam, hogy most melyik szervem nyomása okozhat ilyen fájdalmat? Most 29 hetes, állandóan mozog még mindig, bár nagyokat mozog, de nem fájdalmasak a rúgások.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem iszom kávét, és az édességgel is vigyázok, de ettől függetlenül állandóan bökdös, de akkor megnyugodtam, hogy ez természetes. Igazatok van, tényleg biztosan állandóan úton lesz, mert hát igen: kisfiú :) Köszönöm szépen Nektek a válaszokat, minden jót kívánok Nektek!!
2013. jún. 9. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!