Az apró pici pulzálásszerű érzés már a kisbabám lehet?
Nem tudom eldönteni,hogy őt érzem-e már vagy sem.Nem tudom jobban megfogalmazni ez érzést,de mikor lefekszek a hátamra akkor érzek ilyen finom bökdösésszerű érzést....
17+6hkm
Köszönöm a válaszod!
Igazából így is nevezhetem ezt az érzést,nem igazán tudom megfogalmazni...
Engem is "bökdös" néha a 17. hét óta, szerintem őt érezheted.
18+6 hkm
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
De örülök,hogy végre a picikémet érzem!!!:)
Vasárnapóta vannak ezek az apró "bökdösések",tuti nem valamelyik szervem,mert több ponton is éreztem őt,és ezelőtt még nem éreztem ilyet. :)
Szia,
én egy hétig éreztem ilyet, azt hittem egy ideget elültem vagy hasonló (de éreztem ülve, állva, feküdve ezért gondolom hogy mégsem egy elült ideg lehetett). Én a hüvelyemnél éreztem, valahol felül-belül. :)
Most hétvége óta viszont nem érzem, viszont a pocakom most feljebb jött. Már a köldökömnél érzem (mármint a pocakom).
Nagyon remélem hogy csak azért nem érzem most mert feljebb jött a méhem és már nem ér a hüvelyemhez, ahol gondolom érzékenyebb a terület mint a hason.
Szóval most újra várom, hogy érezhessem. :)
15+5 hkm
Kedves 7.válaszoló!
Te fogalmaztad meg a legjobban ezt az érzést!"Idegrángás"!
Köszönöm mindenkinek!
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!