Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az apró pici pulzálásszerű...

Az apró pici pulzálásszerű érzés már a kisbabám lehet?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni,hogy őt érzem-e már vagy sem.Nem tudom jobban megfogalmazni ez érzést,de mikor lefekszek a hátamra akkor érzek ilyen finom bökdösésszerű érzést....

17+6hkm

2013. jan. 30. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. Mondjuk én ilyenkor max. bugyborékolást éreztem, de én nagyobb darab vagyok. Simán érezheted.
2013. jan. 30. 10:14
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Igazából így is nevezhetem ezt az érzést,nem igazán tudom megfogalmazni...

2013. jan. 30. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baba lesz. Én sem voltam benne biztos, mert első babánál 16. hét végén még korainak tartottam. Viszont ha ilyet még sosem tapasztaltál, biztos, hogy nem más szerved az, akkor bizony a baba.
2013. jan. 30. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetesen volt olyan érzés, mintha valaki kopogna belülről :-) kis cukika!
2013. jan. 30. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem is "bökdös" néha a 17. hét óta, szerintem őt érezheted.

18+6 hkm

2013. jan. 30. 11:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!!

De örülök,hogy végre a picikémet érzem!!!:)

Vasárnapóta vannak ezek az apró "bökdösések",tuti nem valamelyik szervem,mert több ponton is éreztem őt,és ezelőtt még nem éreztem ilyet. :)

2013. jan. 30. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
tuti hogy őt érzed,nekem is olyan mint az idegrángás
2013. jan. 30. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia,

én egy hétig éreztem ilyet, azt hittem egy ideget elültem vagy hasonló (de éreztem ülve, állva, feküdve ezért gondolom hogy mégsem egy elült ideg lehetett). Én a hüvelyemnél éreztem, valahol felül-belül. :)

Most hétvége óta viszont nem érzem, viszont a pocakom most feljebb jött. Már a köldökömnél érzem (mármint a pocakom).

Nagyon remélem hogy csak azért nem érzem most mert feljebb jött a méhem és már nem ér a hüvelyemhez, ahol gondolom érzékenyebb a terület mint a hason.

Szóval most újra várom, hogy érezhessem. :)

15+5 hkm

2013. jan. 30. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is vasárnap óta érzem először, és én is 17+6 vagyok és nagyon cuki. :))) Kis bökdösés, és szerintem egyértelműen ő, mert más nem lehet. :D Soha nem éreztem még ilyet, mindig ugyan azon az egy tenyérnyi területen érzem. :)
2013. jan. 30. 12:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 7.válaszoló!

Te fogalmaztad meg a legjobban ezt az érzést!"Idegrángás"!

Köszönöm mindenkinek!

Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!:)

2013. jan. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!