Milyen érzés várandósnak lenni?
Mármint mikor már érzed hogy bent van valaki, meg mikor már nagy a pocak. Fura, vagy kényelmetlen, nehéz a súly?
Ezt körül lehet írni?
Az egyik legkellemetlenebb és legcsodálatosabb érzés is egyben! Nagyon jó érzés,hogy a szíved alatt dobog az ő pici szíve,hogy rúgdos,helyezkedik,csuklik,benned létezik egy kis csöpp :) elképezeled milyenek a vonásai,milyen lesz vele az élet,nézed a gömbölyű pocakod a tükörben,találgatsz,hogy épp melyik testrészétől vett fel a hasad egy bonyolult geometriai alakzatot.. :D és a másik oldal,amitől kellemetlen. Leírom a saját tapasztalatom,mert ez mindenkinek más:
Nem tudtam lehajolni,alig kaptam levegőt,fájt a hátam,derekam,lábam,állandóan WC-re jártam,a vége felé sokszor úgy éreztem,hogy folyik a magzatvizem,aztán mégsem,folyamatosan dőlt rólam a víz,nehéz volt a tűzhely mellett ácsorogni,mikor főznöm kellett,a kocsiba beszállni (vagyis inkabb beesni :D). De több a szép emlék,mert a rosszat elfelejted :) legalábbis én. Kivéve a "klimaxot",mert a születésével nem múltak el a hőhullámaim.
Azt hiszem mindent leírtam,amit akartam.
21 éves,3 hónapos kisfiú anyukája
A legjobb dolog a világon azért túlzás, mert sok nőnek van egy csomó egészségügyi problémája ami miatt feküdnie kell, meg görcsöl, vizesedik, magas a vérnyomása és paráztatják állandóan a koraszüléssel meg egyebekkel. Ezek még akkor is megkeserítik a terhességet ha az ember amúgy élvezni akarná meg örül a magzatának (mert édes ahogy mocorog, csuklik, helyezkedik).
De a "jószándékú emberek", akik folyton kéretlenül tapizzák a hasadat, meg bombáznak a szülés- rémtörténetekkel azok sem segítenek sokat, főleg a vége felé :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!