Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől látható a...

Hányadik héttől látható a kisbabám kezei, lábai és feje kidudorodása a hasamon?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
20-21 hét környékén.
2013. ápr. 4. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem olyan 32-32 hetesen látszódott először:)

34hkm.

2013. ápr. 4. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Én most 27 hetes vagyok és még nem igazán tapasztaltam,de már annyira szeretném megérinteni a fejecskéjét a hasamon keresztül... :)
2013. ápr. 4. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:

ez függ attól is, hogy mennyi zsír réteg van a hasadon vagy hogy mennyire vastag a hasizom.

Nekem már 15 hetesen látszott, hogy jobb oldalon fekszik mindig. :) De nekem lapos hasam volt és nem izmos a hasam, úgyhogy hamar tudott látszódni... :)

Aztán 18-20 héten jobban látszott ahogy kinyomja magát.

Tegnap viszont azt hiszem kitapogattam a kislányom csontos kis sarkát és a talpacskája szélét... :) Majdnem elsírtam magam olyan csodás volt... :)

30 hkm

2013. ápr. 4. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:

El is hiszem,hogy fantastikus érzés lehet!!!!!!!!!

Ezért várom már én is nagyon!!!!!!!

2013. ápr. 4. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A nagyobb rúgások a 18. héten látszódtak, az, ha valamit odanyomott a hasfalamhoz, kb. a 23. hét tájékán. De csak a fejét sejtem, hogy az lehet, a többiről fogalmam sincs, nincs határozott alakja, csak dudorodik. Tőlem lehet az ökle, sarka, könyöke, térde... nem tudom, hogy lehet megkülönböztetni. :( Persze lehet, hogy később egyértelműbb lesz. 28 hetes vagyok.

Nekem is lapos hasam volt, nem túl sok izommal. :)

2013. ápr. 4. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!