Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Epelepszias vagyok lehet...

Epelepszias vagyok lehet egeseges kisbabam?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én anyukám is epilepsziás.Mi 3an vagyunk testvérek és egészségesek vagyunk.Sőt nekem is van már 1 lányom,ő is egészséges.

Persze hogy lehet! :)

2013. jún. 24. 12:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Anyukad szedte a gyogyszereket terheseg alatt?
2013. jún. 24. 12:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Orulok hogy jol vagytok es egesegesek!!!:)
2013. jún. 24. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen,szedte őket.Orvosi felügyelet illetve utasítás alatt.
2013. jún. 24. 12:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudod hogy milyen gyogyszert szedet?Bocs hogy enyi kerdest teszek fel de januarba volt egy veszitesem mert nem tervezet baba volt es elveszitetem azota nem szedem azt a gyogyszer es most 2honapos es ket hetes vagyok es nagyon felek!
2013. jún. 24. 12:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem elvesziteni ezt a kisbabat is!Legeloszor mikor voltam a nogyogyasznal meg kicsike volt visza mentem ket het mulva es azt monta hogy most latszik es szepen fejlodott!
2013. jún. 24. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem Tegretol-t szedett.

De az lenne a legjobb,ha az orvosoddal beszélnéd ezt meg,hogy mit kellene szedned.

2013. jún. 24. 12:49
 8/9 reni0929 ***** válasza:

szia!

én 13 hetes terhes vagyok és epilepsziás.én is nagyon féltem de azt mondták h folyamatos orvosi ellenőrzés mellett nincs baj.többet kell uh ra menni de ennyi...

2013. jún. 24. 13:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Beszeltem az orvosomal es szedem a lamitalt meg a neurotopot regebb szetem a depakinet is de mar nem azt nem szabad egyel talan szedni terheseg alatt es helyete raktak a lamitalt es+ a neurototpot azt mar regebb is szetem!
2013. jún. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!