Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jelentkezik általában a...

Mikor jelentkezik általában a kívánósság és mikor a hangulatváltozások?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nálam a 8.-9. héttől jelentkezett némi kívánósság, a hangulatváltozás pedig mai napig elmaradt.

32 hkm

2013. jún. 24. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem kb.8. héten volt valami minimális kívánósság, hangulatváltozás nem volt eddig (12. héten vagyok).
2013. jún. 24. 22:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Óh, ez biztató! :)

Nem akarok hisztérika lenni...

2013. jún. 24. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Nálam a kívánósság az elejétől tart még most is...épp sül a kókuszhabos süti amit már reggel óta ennék. :D:D A hangulatingadozás az elején durva volt,mindenen sírtam..reklámokon is.Ez elmúlt,de nem egészen...még most is tudok hülyeségeken pityeregni. 24 hetes km
2013. jún. 24. 22:14
 5/13 A kérdező kommentje:
A pityergés pl. filmeken még belefér, csak attól rettegek, hogy hozzám szólnak (pl. munkahelyen) és elbőgöm magam...
2013. jún. 24. 22:16
 6/13 A kérdező kommentje:
A kolléganőm mindenen bőgött, és folyamatosan elnézést kért miatta...
2013. jún. 24. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Első lennék!

Azért ilyen szélsőséges esetre felénk nem volt példa, pedig ha jól számolok az elmúlt 5 évben 9 gyerkőc született, a mienk lesz a 10. :) (Ezt családdal, barátokkal és ismerősökkel együtt kell érteni.) Olyan volt, hogy sógornőm érzékenyebb lett, egy-egy filmen meghatódott, de ilyen téren ő volt a legérzékenyebb. :)

Olyanra érdemes felkészülni, hogy egyes emberek hihetetlenül irritálni fognak, de valószínűleg olyanok, akik eddig is zavartak többé-kevésbé.

2013. jún. 24. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nem voltam kívánós.

A sírások kb. a 30. héten kezdődtek. Filmen, reklámon, híradón, egy szép bókon. :)))

Most már kezd elmúlni az is.

39 hkm

2013. jún. 24. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Életem eddigi egyetlen sikeres fogyása a terhességem idejére tehető, mert nem hogy nem kívántam semmit, de kifejezetten undorodtam minden féle kajától. Többször kellett kimennem élelmiszer üzletekből, mert rosszul lettem egy-egy kaja láttán. Egyedül az első két hónap volt elviselhető ebből a szempontból.

Hangulatváltozások nálam még a terhesség előtt voltak (erős hormonokat kellett szednem), terhesség alatt vagy nem is voltak, vagy csak megtanultam kezelni őket...

2013. jún. 24. 23:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia, 26 hetes vagyok, de eddig egyik sem jelentkezett.

Boldog babavárást :)

2013. jún. 25. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!