Másnak is ilyen erőteljes a kívánása?
Egyszerűen kibírhatatlanul tör rám a kívánás.De nem akármi után hús hús hús...:-)
Hol rántotthús hol szaftos hús,nem kell nekem édesség,hanem normális főtt étel,köztük hús nagyon..
A narancslén már túljutottam,azt tartunk itthon és a nyers répából is,nade állandóan friss főtt ételt nem lehet pláne,hogyha este fél 10-kor jön rám a marhapörkölt,főtt krumplival...
Nálam az olajban sült cuccok voltak a nyerők még az elején. Amúgy meg nem ettem volna, de akkor... És volt egy kakaóscsiga időszakom is.:-)
Nem tudsz mit csinálni, majd elmúlik.:-)
Ja, és nekem is kisfiam lett.
En sokaig a savanyusagokert voltam oda. Szinte az egesz terhesseg alatt azt kivantam. Nekem lanyom lett.
Most pl. a nyers zoldsegeket kivanom es a pogacsat..de eszmeletlenul!
én a múlt héten a paszirozott paradicsom konzrvet kivántam állandóan, de olyan erősen, hogy egy nap alatt akár fél kilót is eliszogattam. A nyers sárgarépáért is nagyon oda vagyok. Azelőtt sem voltam édes szájú, de most sem kivánom. Inkább a sós, savanyú ételeket. Még nem tudom,hogy milyen nemű lesz.
15+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!