Timcsikusz kérdése:
Kis mamák akik fiút vártok milyen nevet adtok a bébinek?
Figyelt kérdés
Nekem a Bendegúz tetszik annyira szeretném de a párom hallani sem akar róla:)
Semmi B/ terv nincs egyenlőre.
26 hetes vagyok
2013. jún. 24. 16:25
21/28 anonim válasza:
Igaz én már megszültem a kisfiam, de remélem nem baj, hogy én is válaszolok.
Apuka után neveztük el Sándornak.
22/28 anonim válasza:
Kedves 17-es! Mintha ezt én írtam volna...szó szerint!
23/28 anonim válasza:
Én nem tudom milyen nemű a babám,de eddig a Nimród név tetszik...azért remélem kiscsajszim van végre 2 fiú után. :D
24/28 anonim válasza:
Még nincs eldöntve a név, de eddig az Ábel a befutó:-) van egy lanyunk, ő Nóra Lili:-)
25/28 Adri1616 válasza:
Bence lesz a kisfiam :-) 24hkm
26/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Hunor, Botond, Kolos, Bendegúz. Nálunk ezek vannak terítéken. Persze apuka még nem hagyott jóvá semmit, de nekünk van még időnk dönteni.
27/28 A kérdező kommentje:
Olyan szép neveket írtok:)
Nekem igazából az a lényeg hogy azért ne legyen annyira hagyományos és hogy azért felnőtt korában is megállja a helyét.
A párom szerint a Bendegúz pl rosszcsont fiúra utal de már egy 30 éves felnőttnek nem illik.
Hát nem tudom nehéz a döntés:)
2013. jún. 25. 13:49
28/28 anonim válasza:
A mi kisfiunkat Hunornak fogjuk hívni. Apuka ötlete volt. :)
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!