Szerintetek melyikre van szükségem?
Figyelt kérdés
A striák kialakulásának megelőzésére,vagy a régiek eltűntetésére?
Nem tudom,hogy a preventstriát vagy a reconstriát válasszam a Frezydermtől.
2008-ban született a kisfiam és nagyon csúnya maradt a bőröm utána. Most vagyok 8 hetes a másodikkal és iszonyatosan viszket a bőröm a hasamon, az oldalamon és a mellemen. Kenem testápolóval és mégis. Szeretnék venni valamit a striák ellen,de nem tudom,hogy ebben az esetben a megévől eltűntetésére vagy inkább a továbbiak kialakulására fektessem a hangsúlyt. :(
Valakinél valami tanács?
2013. jún. 24. 13:28
1/6 anonim válasza:
Amíg terhes vagy a továbbiakat előzd meg, a szülés után pedig a régiekkel is foglalkozz.
2/6 anonim válasza:
A meglévő striákat már nem lehet eltüntetni. Inkább a megelőzésre fektesd a hangsúlyt. Én az előző terhességemnél Milupa terhességi csíkok elleni krémet használtam , 3 az Avonos csíkok ellenit, valamint 1 teafa kivonatos masszázskrémet, de sajnos azt már nem lehet kapni, pedig az nagyon jó volt. Egyetlen egy csíkom nem jött ki. Most is használom a Milupát, és az Acon Solution strech markot. Most 20 hetes vagyok, sehol 1 csík.
3/6 anonim válasza:
Nekem is viszket a bőrőm én shea vajjal kenem nagyon jó rá.
Nekem bevált,adalékanyag mentes,jó zsíros.
Állítólag a meglévőket már nem lehet eltüntetni.
4/6 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, mit kensz rá. Ha hajlamod van rá, kijönnek az újak is. A régiek pedig smmitől nem múlnak el. Ez ilyen. Egy sima testápoló is megteszi, hogy ne viszkessen annyira.
5/6 A kérdező kommentje:
Van otthon nekem is shea vajam. akkor a frezydermes csak pénzkidobás lenne? Sajnos nálunk faji dolog. Látnátok csak a két lábam között,hogy szétrepedt a bőr... olyan,mint egy 80 éves keze szára:lóg és baromi ráncos. Undorító :(
2013. jún. 24. 13:45
6/6 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Én azért mertem ezeket ajánlani, mert mikor 10-12 éves voltam hirtelen nőttem é s a fenekemen és a külső combomon tele lett lila striával. Ezek az idő folyamán elhalványultak és kifehéredtek, de persze azért látszanak. Mikor terhes lettem megijedtem, h na akkor most majd a hasam és a csípőm is tele lesz velük.Az egyik ismerősöm ajánlotta a Milupásat. Veszteni valóm nem volt, plusz elkezdtem még használni mellé, amiket írtam és semmi nem jött ki. Azokat a készítményeket, amiket írtál nem ismerem. A Milupa 850 Ft, az Avonos meg most akcióban volt 1500 körül, egyébként 2000-2300 körül van. Nem is kell belőlük sokat használni. Én úgy vagyok vele, hogy ennyit még megér annak a lehetősége, hogy megpróbáljam ismét elkerülni a kialakulásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!