Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ha haskeményedést...

Szerintetek ha haskeményedést görcs kísér, az mire utalhat?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, eddig egyáltalán nem keményedtem, Tegnap éjszaka, bekeményedett a pocim, és enyhe görcseim is voltam. Vettem be magnéziumot, de nem nagyon hatott. Éjszaka többször fel is keltem rá. Még reggel, mikor felébredtem is enyhe görcseim voltam. Felhívtam a védőnőt, ő azt mondta szerinte diétázzak, mert lehet bélgörcsök. Pénteken voltam terheléses cukorvizsgálaton, utána ment a hasam, hánytam, de csak 1 napig. Utána már nem volt gond. Védőnőm szerint még annak a hatását érezhetem, csak hasonlít az alhasihoz, emiatt összekeverem a fájdalmat. :S Az az igazság már magam sem tudom, de nagyon megijedtem. Szerintetek?
2013. jún. 24. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen mg készítményt szedsz?? A mg-citricii a legjobb, nekem is így volt. Pihenj.
2013. jún. 24. 10:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Béres Magne B6-ot szedek, de lehet nekem is át kellene térnem a citrit-re. Köszönöm a választ! Neked nem lett baj belőle, elég volt a pihenés?
2013. jún. 24. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, mondjuk nem is nagyon kelhettem fel a 26.héttől. De veled minden oké lesz! Felíratva egész jó árban van, 3x1-2, majd látja a doki, hogy érdemes szedned! 38.hétig húztuk, jövőhéten lesz 2 éves a lányom :) kitartás!
2013. jún. 24. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt a cukorterheléstől, sosem voltam várandósságom alatt olyan rosszul mint azon a napon, hányás/hasmenés étvágytalanság, sztem a legrosszabb vizsgálat, velem meg is akarták ismételtetni, de nem mentem bele.
2013. jún. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!