Erősebb mensi görcs a 8 hétbe mennyire normális?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 20:55
1/9 anonim válasza:
Erős semennyire sem normális. Sztem menj be a kórházba.
2/9 anonim válasza:
Normálisnak nem normális, de ha nem társul hozzá vérzés akkor nincs nagy gond. Nem kell kórházba rohanni, amúgy sem tudnak veled mit csinálni. Ha van otthon magnéziumod bátran dobj be egyet. Én mondjuk véreztem is meg görcsöltem is aztán végül veszélyeztetett terhes lettem, és nekem azóta is vannak mensis görcseim olyankor bedobok egy magnéziumot és kb. 1 óra után elmúlik. Ilyenkor a legtöbb amit tehetsz, hogy lepihensz.
3/9 anonim válasza:
szia hogy érzed magad?szerintem sem normális.nézesd meg magad egy dokival.2 éves kisfiú anyukája
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom normális-e, de annao nekem is volt, szó szerint fetrengtem, ráadásul volt már egy missed ab.-om előtte, úgyhogy mi bementünk az ügyeltre, nem volt semmi baj. Azóta eltelt 3 év és most benn alszik a szobájában :). Remélem minden oké Nálad is.
5/9 anonim válasza:
Lehet,hogy azért érzel mensi görcsöt,mert amúgy a menstruációd is megönne.Állítólag a szervezeted a terhesség elején még "emlékszik",hogy itt lenne az ideje a menstruációdnak és még érezheted a görcsöket a 4. vagy 8. hétben is.Ilyenkor azért óvatosan midnennel! Ha nincs vérzés és nem annyira elviselhetetlen akkor magnéziumot vegyél be és pihenj sokat!
6/9 anonim válasza:
2 vagyok: Most jut eszembe, hogy nekem is úgy volt pont, hogy kb. 8 hetesen véreztem kb. 2 órát és mensis görcseim voltak előtte párnapig. És nekem is mondta a doki, hogy "nem most kellett volna megjönnie?" utána számoltam és tényleg. Akkor egyszer véreztem, mensis görcseim még most is vannak, de általában nem erősek inkább olyan közepesek, de a baba tökéletesen fejlődik. (19 hetes) Mikor véreztem akkor én rohantam a kórházba, bent tartottak, de ott is csak azt mondták pihenjek mert ilyenkor csak ennyit lehet tenni, ha akar akkor úgy is elmegy a baba. Mondjuk ennek annyira nem örültem mert előzőleg már volt egy vetélésem, de akkor viszont csak egyik napról a másikra megjött.
7/9 anonim válasza:
attól függ, mi számít annak. nekem naponta párszor elég erős görcseim voltak, pár percig. nem olyan görnyedős, de az én menstruációs fájdalmaimnál erősebb volt, nem véreztem, meg semmi, így nem jelentett gondot, tudtam tőle "élni". ha ennél erősebb nálad, akkor szerintem nézz el egy orvoshoz.
8/9 anonim válasza:
Nem erősödő és nem tartós görcs elvileg nem gond. Megnyugtatásképp hívd fel a dokidat!
9/9 anonim válasza:
szia.hogy érzed magad?voltál dokinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!