Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haskeményedés a 14. héten?

Haskeményedés a 14. héten?

Figyelt kérdés
Kicsit megerőltettem magam a hétvégén, felújítunk, így rengeteget kellett takarítanom :( Tegnap reggeltől estig talpaltam, nem emelgettem, nagyon jól bírtam a munkát. Éjjel már kényelmetlen volt, bárhogy feküdtem, reggel éreztem, hogy feszül a hasam és kicsit kemény. Nincs görcs és fájdalom. Magnéziumot vettem be! Nincs gond, ugye?

2013. jún. 24. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs, de tessék pihenni. A munka nem béka, nem ugrik el. Nem egy nap alatt kell mindent elvégezni. Kicsit óvatosabb legyél. Dolgozz bátran, csak sokkal kevesebbet!

Boldog babavárást!

14+4 hkm

2013. jún. 24. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szabad túlhajtani magadat. Lehet, hogy érzed, hogy még bírod a munkát, de most mégis más állapotban vagy, a szervezetednek a babára is kell koncentrálnia.
2013. jún. 24. 19:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Már nagyon örültem, hogy jobban vagyok, túl az első trimeszteren vége az émelygésnek, az állandó fáradságnak, erre tessék... nagyon mérges vagyok magamra, mert szerencsére itthon lehetek, nem kell eljárnom túlhajszolni magamat a volt stresszes munkahelyemre, erre itthon készítem ki magam. Illetve nem magamat sajnálom, mert én kibírok bármit, csak a babámnak ne legyen semmi baja. 11 körül már megszűnt a hasfeszülés, de szinte egész nap ágyban maradtam.
2013. jún. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!